Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinálja ezt? Az én hibám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Az én hibám?

Figyelt kérdés

A nagypapám nagyjából fél éve elhunyt, nagyon megviselt a halála mert olyan volt nekem mint egy testvér, lelki társ, vele mindent megtudtam beszélni. A barátom mindig kiakadt mikor a pápánál beszéltem mert azt hitte őt beszéljük ki (a papámmal mindig olaszul beszéltünk). Mikor elvesztettem, a barátom mosolyszünetet akart tartani mert így mindenkinek jobb, ezzel egyetértettem. Viszont kb 4 hónapja elhatároztam hogy a pápák emlékére csináltatok egy tetoválást. A barátomnak említettem de leszarta. Most ( 2 napja) jutottam el oda hogy megcsináltassam. Egy olyan mondatot tetováltattam a szívem alá amit a Pápán mindig mondott nekem. Tegnap elmentem a barátomhoz, mondtam neki hogy megcsináltattam, cinikusan rávágta hogy szuper. Majd mikor este nekem esett mondtam hogy most óvatosan mert ugye friss a tetoválás. Meglátta és kiakadt, elkezdett velem üvöltözni hogy egy mekkora * magát férfiaknak áruló nő* vagyok és hogy senkinek nem fogok kelleni így. És ami legjobban fájt az az hogy azt mondta a halott nagyapám nem ér annyit hogy tönkretegyék magam. Én elsírtam magam, és akkor folytatta hogy minden srác hülyének fog nézni hogy van ott egy olasznyelvű tetkó ami nem tudja mit jelent. Most mit tegyek? Ez normális? Légyszi segítsetek!!!

18 L

2020. jan. 16. 22:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. De akkor meg sz*rt a fejemre...
2020. jan. 17. 10:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts.
2020. jan. 17. 10:56
 13/18 A kérdező kommentje:
De nem lehet ezt valahogy megbeszélni? Mindenképpen szakítás?
2020. jan. 17. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi az,hogy elveszted a szeretted,ő meg még annyira se képes hogy támogasson (még akkor is ha nem voltak jóban a nagyapáddal). Amiket meg a fejéhez vágott hülyeség. Sajnos ez valószínűleg később is így lesz ha olyat csinálsz ami neki nem fog tetszeni... Én ezek után szakítanék!
2020. jan. 17. 12:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért de ezek után nem tudod mit kell tenned? Szakítani. Másfél év után, igen szakítani kell ha így viselkedik. Téged egyáltalán nem zavar hogy konkrétan a papádat, téged gyaláz.

Legyen önértékelésed ha te nem bansz így vele akkor te sem érdemled meg ezt.

2020. jan. 17. 15:27
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj én elhiszem hogy szörnyű lehet szakítani másfél év után de szerintem örülj hogy már most kibújt a szög a zsákból és nem még egy-két év múlva. Csak a szakítást tudom ajánlani én is a saját érdekedben mondom. Még annyit hogy én sem szeretem a tetoválást de ez nem jogosít fel senkit hogy így bánjon a barátnőjével. Sok szerencsét és akaraterőt kívánok!
2020. jan. 17. 16:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Nézd, egy párkapcsolatot akkor lehet "megjavítani", ha megvan a kölcsönös tisztelet (és persze mind a ketten akarják azt a kapcsolatot). Ha nem vesz emberszámba, hanem úgy gondolja, neki joga van eldönteni, hogy te mit csinálsz a testeddel, akkor az rég gond. Ezt a kapcsolatot akkor sem szabadna próbálni "megjavítani", ha történetesen feleségül mentél volna hozzá...
2020. jan. 17. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:

(A másfél évet nem értem, mint érv. Nem "érdem" együttmaradni, nem érdem nem szakítani/elválni, amikor már nem "működik" egy kapcsolat. Nem érdem együttmaradni, ha későn jössz rá, hogy a párodban valójában egy bántalmazó veszett el.

[link]

2020. jan. 17. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!