Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Az én hibám?
A nagypapám nagyjából fél éve elhunyt, nagyon megviselt a halála mert olyan volt nekem mint egy testvér, lelki társ, vele mindent megtudtam beszélni. A barátom mindig kiakadt mikor a pápánál beszéltem mert azt hitte őt beszéljük ki (a papámmal mindig olaszul beszéltünk). Mikor elvesztettem, a barátom mosolyszünetet akart tartani mert így mindenkinek jobb, ezzel egyetértettem. Viszont kb 4 hónapja elhatároztam hogy a pápák emlékére csináltatok egy tetoválást. A barátomnak említettem de leszarta. Most ( 2 napja) jutottam el oda hogy megcsináltassam. Egy olyan mondatot tetováltattam a szívem alá amit a Pápán mindig mondott nekem. Tegnap elmentem a barátomhoz, mondtam neki hogy megcsináltattam, cinikusan rávágta hogy szuper. Majd mikor este nekem esett mondtam hogy most óvatosan mert ugye friss a tetoválás. Meglátta és kiakadt, elkezdett velem üvöltözni hogy egy mekkora * magát férfiaknak áruló nő* vagyok és hogy senkinek nem fogok kelleni így. És ami legjobban fájt az az hogy azt mondta a halott nagyapám nem ér annyit hogy tönkretegyék magam. Én elsírtam magam, és akkor folytatta hogy minden srác hülyének fog nézni hogy van ott egy olasznyelvű tetkó ami nem tudja mit jelent. Most mit tegyek? Ez normális? Légyszi segítsetek!!!
18 L
Mit tetováltattál??
Szerintem ha amúgy is szerettél volna tetoválást az ilyen az egyik legjobb, mikor nem egy valami mintát vagy hasonlót tetováltatsz ami éppen tetszik, hanem valamit ami számodra fontos, egy emlék. Ezt soha nem fogod megbánni, meg nem is annyira feltűnő helyen van.
Barátod egy bunkó p*cs. Én szerettem volna inkább jóban lenni az öreggel, főleg ha ennyire fontos volt neked. Ha meg láttam volna a szöveget megkérdeztem volna, hogy mit jelent?? Mert tényleg érdekelne.
A barátod nagyon bunkó, érzéketlen és mintha nem is számítanál neki. Nem értem miért vagy vele és miért voltál vele eddig.
jézusom, ez mi? Ezután én is szakítanék vele, nehogy már nekem egy hülyegyerek megmondja, hogy mennyit ér a nagyapám meg mennyit nem (nekem is szenzitív téma, hasonlóan jó viszonyom volt vele). Az meg a másik, hogy akinek ennyi a véleménye a tetoválásokról, azt hagyjuk is...
18
Annyi igaza van a barátodnak hogy a tetoválás nagyon sok férfinak nem tetszik, nálam pé szakító ok ha egy lányon tetoválás van, vagy össze se jönnék vele, de persze nem jogosítja fel hogy így beszéljen veled ahogy tette.
De tudd hogy tényleg nagyon zavaró számomra is a tetoválás nem tudom elfogadni, megöli a vonzalmat lehet barátod is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!