Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítás miatti kedvtelenség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Protexy kérdése:

Szakítás miatti kedvtelenség mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 napja hogy szakítottunk a barátnőmmel.1 évet voltunk együtt. Az egész szakítás azért történt mert 3 hete nem keresett engem csak én kerestem őt. Aztán 2 napja bevallotta hogy nem is szerelmes már belém csak a megszokásból van velem. A reakcióm erre az volt hogy akkor ezt felesleges csinálni és igazából vége is lett az egésznek. Elejtettem pár férfias könnyet és igazából ennyi. Ami viszont nem jött ki rajtam abban a pillanatban az az hogy bármi dolog ami eddig örömöt okozott az most nem érdekel. Szó szerint mintha valami zombi lennék. Elintézem a napi dolgaimat hazaérek és fekszek az ágyba és random görgetem a youtubot vagy valami ilyesmi. Szívem megszakad de ő is és én is tudjuk hogy így a legjobb nekünk. Mert én megérdemlek egy olyan lányt aki szerelmes belém és keres, és ő is egy olyan embert akibe szerelmes tud lenni újra. Igazából lehet hogy össze-vissza írtam most előre is bocsi de nem vagyok olyan állapotba hogy józan ésszel végig olvassam az irományomat. Szóval kerek perec az a kérdésem hogy mit csináljak? Barátaimmal nincs kedvem találkozni? Se videojátékok se semmi. Lehet ez most nagyon gyerekes vagy szánalmas de ez ilyen enyhe depressziói tünet?(Bár igazából ki nem viselkedik így egy szakítás után lol)

Kedvtelen vagyok, nem tudom mibe elfojtani a rossz kedvemet. Köszi a segítségeket pacsi. 19/F

2019. dec. 11. 18:21
 1/2 anonim válasza:
100%
Akármilyen nehéz is, igyekezz teljesen kiverni a fejedből a hölgyeményt, és koncentrálj mondjuk a barátaidra, menjetek el inni, bulizni, üljetek össze dumálgatni. Más lehetőség esetleg valami keményebb sport űzése, mondjuk heti 3-4 alkalmi edzés, kezdj el magaddal törődni kicsit. Ha pedig otthon ülős témára vágysz kezdj el valami jó hosszú, érdekes sztorival bíró videojátékot, hidd el előbb utóbb magába szippant és megkönnyebbülsz.
2019. dec. 12. 11:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a tanácsot!
2019. dec. 12. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!