Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ki hiszi el? (lent)
Sajnos szerintem elszerették tőled. Velem is volt ilyen, nem egyszer...azt hittem minden oké, egyik napról másikra szakítás, mondva csinált okok miatt, aztán pedig egy-két hét és a haverja már új pasija...utálom egyszerűen, de nem tudom ezért kell e valamit tenni.
Másik pedig, hogy ha nem fér bele az időbe akkor rossz, és lehet kár erőltetni, de ha ő annyira akarta volna, akkor működött volna.
Mi volt ebben a szemétség? Miért érdemelne ezért bosszút??
Szakított ,aztán összejött mással,ennyi.Nem csalta meg,az hogy már előtte ismerte a srácot és igy könnyebb volt gyorsan váltani az más kérdés .De sokan csinálják ezt,ez a liánizás. Nem azt mondom hogy szép dolog ,de nem hiszem hogy akkora bűn lenne.
Utolsó, azért ez nem így megy.
Ahhoz nagyon elveszettnek kell lenned, hogy akárkivel kapcsolatba kezdj.
Valószínűleg érzelmi megcsalásról van szó, mert az is megcsalásnak számít.
Elszerették.
Amúgy az is lehet, hogy a kérdező ex-párja megcsalta a kérdezőt, nem lehet tudni, nem írta a kérdező, hogy erről beszélt volna a párja.
Lehet, hogy a munkahelyi kapcsolatban csókok csattantak el, esetleg szex is volt.
Nem tudhatod ezt, kedves utolsó.
Úgy ,ahogy én nem tudhatom ,úgy az előttem szólók sem tudhatják ,ezáltal mért kéne egyből bosszút állni a másikon? Nem lehet szépen kultúráltan szakítani,lezárni egy kapcsolatot? Az a megoldás hogy egyből bosszútállunk valakin ,csak mert nem kellünk már neki?
Az elszeretésről ,meg az érzelmi megcsalásról meg csak annyit ,hogy az ember nem tudja befolyásolni az érzelmeit szerintem. Persze azt elhiszem h szar a kérdezőnek a szitu ,és fáj neki,de nem bosszúra ,hanem továbblépésre kéne buzdítani
szerintem elszerették
megtettszett neki a másik srác, és a korkülömbség is kissebb lehet közöttük. (bár nem hibáztatlak, vagy ilyesmi, de erre nagyobb a veszély, ha ilyen nagy a korkülömbség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!