Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem tudom elfelejteni őt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vok! kérdése:

Miért nem tudom elfelejteni őt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Körülbelül 3 hete szakított velem a barátnőm (üzenetben). Nagyon szarul esett meg is írtam neki a véleményemet de nem is válaszolt rá. A szakítása hírtelen a semmiből jött, semmi veszekedés, beszélgetés előtte, csak úgy spontán jött a dolog. Hát nagyon szerettem ezt a lányt megbíztam benne, mert másnak ismertem meg mint a többi lányt. Most pedig nagyon szeretném elfelejteni de sehogy sem megy, valahogy minden egyes nap az eszembe jut. Nem tudom kiverni a fejemből és már elegem van. Ebben szeretném a segítségeiteket kérni hogy mi tèvő legyek? hogyan tudnám elfelejteni végleg? Elnèzèst hogy ilyen hosszúra sikeredett. A válaszaitokat köszönöm szépen. Én 19 ő 17 éves(ha ez számít)

2019. nov. 3. 18:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Öt hónapja voltunk együtt, épp haza értem munkából és akkor jött a szép üzenete, ami kegyetlenül jól esett. A csajozás most nem. Újra megszeretek valakit, mint őt, és ő is eljátsza úgyan ezt velem? (Nem szeretném) nem is tudnék a gondolat végett. De azért köszönöm.
2019. nov. 3. 23:38
 12/20 A kérdező kommentje:
Ez az egész most olyan semmilyen. Lehet ő már egy percet sem gondolt rám azóta, nekem meg minden második gondolatom ő. Fogalmam sincs hogy mi legyen ezzel a helyzettel. Tudom nem sok idő az az öt hónap de, én nagyon szerettem. És ezt tette velem.
2019. nov. 3. 23:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azért továbbra is azt javasolnám, hogy beszélgess másokkal, nem lenne jó ha esetleg depressziós lennél miatta. Amiatt meg ne aggódj szerintem, hogy beleszeretnél az adott lányba, ha azért kezdett el beszélgetni veled hogy segítsen, akkor biztos meg tudjátok beszélni a dolgot ^^
2019. nov. 3. 23:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, remélem majd egyszer jön egy olyan lány, aki szeretni is fog és nem csak kihasználni és eldobni mint ő. Mert eddig nem is szerettem volna kapcsolatot, pont azért hogy ne csalódjak úgy mint ő benne. Mikor megláttam legelőször beleszerettem, féltem is megindulni felé hogy mi lesz ha ez vagy az. De végül annyira megtettszett annyira szerelmes lettem belè, hogy ezt a gondolatomat elnyomta egyik percről a másikra. Ès tessèk csalódtam, pedig tudtam hogy rossz ötlet, de elbolondított és ez lett belőle. Szóval most ezek után mèg nehezebben fogok megnyílni így valaki előtt, mint ahhogy ő előtte tettem ezt.
2019. nov. 4. 00:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy most nem akarsz új kapcsolatot, de később akármi lehet! Ne ragadj le egyetlen lánynál, nem éri meg. Adj időt magadnak hogy túllegyél rajta, és hidd el, biztosan lesz olyan lány aki nem fogja ezt csinálni veled, hanem igazán szeretni fog ^^ csak a legfontosabb, hogy ne úgy állj hozzá, hogy "soha nem lesz...". De lesz! Ha két hét múlva akkor két hét múlva, ha két év múlva akkor két év múlva. Addig is beszélgess sokat :3
2019. nov. 4. 00:09
 16/20 A kérdező kommentje:
Egyrészt nagyon igazad van "nem szabad leragadni egy lánynál" de épp ő tesz róla hogy ne tudjak tullépni. Hiába mondom magamnak na jól van vège kész, majd egy óra múlva kezdődik előröl a dolog. Tudom a fent leírtak nem mèltóak egy fèrfi szájából ezeket leírni, de most úgy megnyiltam hogy muszáj volt valakinek kiönteni a lelkem mert már nagyon rossz volt. Most egy kicsit jobb lett hogy meghallgattatok és vígasztaltok, köszönöm.
2019. nov. 4. 00:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz ezekkel a hülye sztereotípiákkal, egy férfinek ugyanannyira vannak érzései mint egy nőnek c: ha mégis meggondolnád magad és szívesen beszélgetnél, én meghallgatlak~
2019. nov. 4. 00:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aranyos vagy, már így is untatlak tèged/titeket a gondolattaimmal problémáimmal. Szerintem eleget sírtam már neked, nagyon sokat segítettél jobban is érzem magamat, egy kicsit :)
2019. nov. 4. 00:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Neem, nem untatsz, elvégre azért van ez az oldal, hogy segítsünk egymásnak~

Örülök hogy segíthettem :3

2019. nov. 4. 00:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Jobb kedvre derítettél és még egyszer köszönöm a segítségedet, nekem ez a beszélgetés nagyon jól esett és sokat segített (mèg vagy 10x biztos elolvasom). Te előtted meg tudtam nyílni, hálás vagyok :) Nyugadalmas jó éjszakát kívánok neked.
2019. nov. 4. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!