Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni az exemet. Mivel könnyíthetném a lelkemet?
Látni lehet hogy tényleg nagyon fáj neked, de sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni, a szokásos próbálkozásokat nyugodtan lépd meg, de ne várj semmit cserébe mert akkor nem érhet csalódás. Ha ettől könnyebb neked én is ugyan ezt érzem nagyjából, csak engem 2,5 év után hagyott el és már 4 hónapja nem tudok kimászni belőle úgy, hogy 1400km-re költöztem tőle. Még annyit, ha tényleg ilyen csendes visszahúzódó lány vagy akkor nem kell aggódnod, lesz még olyan fiú aki elfeledteti veled a gondokat. Ne változz meg, kitartást!
21/F
Ugyan ez történik velem is.. életem eddigi legszebb része volt azaz 1 év, mikor még együtt voltam az exemmel... pont így szakított velem is,hogy szeret, de nem szerelmes. Az összes haverja imádott, mindig hívtak bulizni, jól esett,hogy törődtek velem, ez fel is tűnt az exemnek és sokszor féltékeny volt és a vége fele már a nevemben mondta le a bulikat... sose voltam még senkibe ennyire szerelmes.. ennek már fél éve. Azóta nem volt kapcsolatom,de nem is szeretnék egy ideig
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!