Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy tudott ilyen könnyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudott ilyen könnyen elfelejteni?

Figyelt kérdés

9 hónalig voltunk egy párkapcsolatban egy osztálytársammal. Ő volt a kapcsolatban az a személy aki odaadóbb volt, mondhatnák ő szeretett "jobban". Depresszióval küzd és küzdött végül pedig ez is egy oka volt a végleges szakításnak. Pár nappal a végleges előtt volt egy másik szakítás de akkor ő annyira összetört hogy visszahívott de továbbra is bizonytalan volt a kapcsolatunk jövőjéről. Azért akart szakítani mert úgy gondltachogy a depressziójából egyedül kell kigyógyulnia. Most pedig hogy végleg szakítottunk 4 napja olyan felszabadultságot lehet rajta látni ami egy 9 hónapos kapcsolat hirtelen vége után nem lenne oyan természetes. Szeretett nagyon és nagyon jól érezte magát velem és nem értem hogy hogy sikerült ilyen könnyen túlendülnie rajtam. Nekem ez nagyion fáj.

18/F

2019. jan. 10. 09:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy depresszió nem ok a szakításra, sőt, egy depressziós ember épp hogy ragaszkodni szokott ahhoz, akitől szeretetet kap. Valami nem stimmel itt.
2019. jan. 10. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem más ok miatt szakìtott veled.

Ha èn nem szeretek valakit igazán,olyan èrzèsem van,mintha megfulladnèk mellette.

Lehet ő is ìgy erezte a leìrtak alapján.

2019. jan. 10. 12:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem a depresszió volt az egyetlen ok. De ő ezt mondta a legfontosabbnak. Voltak ilyen indokok is hogy én nem tervezek vele hosszútávra és ez a bizonytalanság nem tenne neki jót a depresszió kezelése alatt. Sokszor voltak vutáink is sok mindenben nem értettünk egyet. Én inkább társasági ember voltam de ő pedig a depresszió miatt is inkább elköteleződött felém
2019. jan. 10. 18:04
 4/8 anonim válasza:
Tuti biztos, hogy depressziós? Volt orvosnál, aki diagnosztizálta?
2019. jan. 11. 16:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Szinte biztos vagyok benne hogy az volt mivel minden tünet kihött ami depressziónál van
2019. jan. 12. 07:13
 6/8 anonim ***** válasza:
A lányok ilyenek. 2 évig jártam egy lánnyal olyan hamar túllépett rajtam.
2019. jan. 12. 16:20
 7/8 SaJt01 ***** válasza:

Engem megfogott az amikor írtad hogy ő szeretett jobban, odaadóbb.

Lehet hogy azért érezted magad ilyen jól mert sok tulajdonságodhoz alkalmazkodott és erőt vett magán a kényelmedért.

Lehet hogy ez az erőfeszítés is nyomott a latba a depresszió kialakulásánál, ahogy említetted felszabadultabb volt miután vége lett.

Kézen fekvő magyarázata tűnik, de igazából Te voltál ott, Te tudod hogy van a dolog. Próbáld meg higgadtan végig gondolni az eltöltött mindennapokat és a hangulatának alakulását a hónapok alatt.

2019. jan. 12. 18:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért érthetetlen mert a kapcsolatunk alatt ha bármikor feljött hogy szakítanánk majdhogynem összetört. De amikor talált más embereket akik ebben a vetegsegben hasonlóképp segíthetnek neki eltávolodott és megingott. Kicsit talán kihasználtnak érzem magam de ő arról beszélt higy ez nincs így. De mégis nagyon könnyen sikerült neki túltennie magát. Sok helyről hallom hogy a mély fájdalmas része a felívelés után jön de eddig ennek szikraját sem látni. De abban biztos vagyok hogy mindennél jobban szeretett.
2019. jan. 12. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!