Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenynek kellene lennem?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyok együtt a barátommal. Nagyon jó a kapcsolatunk, mindent meg tudunk beszélni egymással,akar a legjobb haverok. Neki nincs sok barátja, de van egy lány akivel már elég regota jóban vannak. Azt tudni kell, hogy én 18 vagyok, ő 25 és az a lány vele egy idős. Alapvetően nem lennék féltékeny, de egyszer elmondta nekem, hogy amikor mind a ketten szinglik voltak egymáson fantáziáltak. Ezek után már azért kezdtem féltékeny lenni. A másik dolog (ami nem is akkora nagy dolog de mégis zavar) hogy amit velem megbeszél, úgy érzi nem elég, mert a csajjal is meg kell beszélnie, mert ő a "legjobb haverja". Nem tudom, hogy van e hozzá jogom, hogy megkérjem kevesebb időt töltsön el azzal a lány haverjaval mint eddig. Ti mit gondoltok?2019. okt. 15. 21:58
1/6 anonim válasza:
Én megértem hogy zavar, nyilván mindenki hasonlóan érezné magát, de lehet ha megkéred őt, hogy kevesebb időt töltsön vele, azt fogja érezni hogy meg akarod szabni mit tegyen. Attól hogy amikor szinglik voltak fantáziáltak egymástól nem azt jelenti, hogy bármi is lenne köztük. Te ott vagy neki most mint barátnő, de nyilván a barátjával ezek után is megbeszélne mindent, akkor is ha fiúról lenne szó. Ha mindent megtudtok beszélni, talán erről is érdemes lenne.
2/6 A kérdező kommentje:
Már próbáltam róla erről beszélni, de csak azzal jött, hogy miért vagyok féltékeny. Nem tudja aterezni, nekem a legjobb barátnőim lányok, de még ennek ellenére is nézegetni szokta a telefonomat ha pl kimegyek a szobából arra jövök vissza hogy a messengeremet nézegeti. Szóval fordított helyzetben biztos ő is féltékeny lenne. Sőt..
2019. okt. 15. 22:10
3/6 A kérdező kommentje:
*Vele*
2019. okt. 15. 22:11
4/6 anonim válasza:
Semmiképp se kérd meg, hogy kevesebbet legyen vele, hiszen írod, hogy ő a legjobb barátja. Ha ilyet kérsz abból csak harag lesz, vita és sértődés.
Megértelek, de régebben ismerik egymást vele, mint veled, sok közös emlékük van, jól ismerik egymást, persze, hogy jól érzik magukat együtt, ez a barátság. Inkább próbáld meg elfogadni, mindkettőtöknek jobb lesz. Ha eddig nem lett a kapcsolatukból semmi, ezután se lesz, hacsak pont te nem kezded el egymás felé terelni őket azzal, hogy eltiltod egymástól őket vagy balhékat csapsz amiért sokat vannak együtt.
5/6 anonim válasza:
Drágám te csak azért kellesz neki hogy legyen második dugni való
6/6 A kérdező kommentje:
08:32 ez igazán nyugtató hatású vélemény volt
2019. okt. 16. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!