Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesleges erre "féltékenynek" lennem? A barátomnak tetszhet a barátnőm?
Sziasztok! 2 éve járok a barátommal, és 2 éve is ismeri a társaságom, és köztük egy bnőmmel és a pasijával jóba vannak, velük ért legjobban szót, sok mindenen röhögünk együtt. Szép az a bnőm de nem ilyen pcsa lány, normális mint én. Hozzáteszem am ritkán találkozik velük a barátom, de vmiért az az érzésem van hogy csak így külsőre tetszhet neki vagy nemtom, ezt csak annyiból szűrtem le, hogy pont a barátom mellett feküdtem amikor tekert le fbkon és kijelezte h az a bnőm megváltoztatta a profilképét, egy profibb fotós arcképre, és a barátom így mondta hogy "hűha" és ez nem esett valami jól..
tényleg szép azon a képen de akkor kicsit rosszul esett hogy ott előttem hűházott de lehet ezt túl reagáltam. Vagy szerintetek? Tetszhet neki?:/ nap mint nap mondja h szeret meg milyen szép vagyok de akkor se esett ez jól.
19L ő 21F
Egy párkapcsolatban természetes hogy vannak olyan lányok, akik bejönnek, de nem velük vagy együtt. (Mondom én akinek egy párkapcsolata nem volt eddig) Még ha tetszik is neki a barátnőd, akkor sem kell aggódnod, mert ha téged pedig szeret, attól még esetleg meghatározhatja, kik a szépek. Ha ez egy válasz helyett csak egy logikai csomó lenne, akkor csak gondolj arra, hogy TÉGED vàlasztott.
*3/F
Kedves Kérdező
Hűséget fogadott párod nem vakságot.
Szerintem mi nők is meg nézük a jó pasikat.
Ezen kár agyalnod és drámázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!