Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem kell feltekenynek lennem?
Figyelt kérdés
Alapbol nem vagyok egy tul feltekeny tipus. A baratommal nem olyan regota vagyunk egyutt. Neha a haverjaival el szokott menni bulizgatni/iszogatni ez meg elottem is igy volt . Nagyon oszinte fiu es nagyon szeretjuk egymast. Ma este irta hogy nagyon hianyzol dragam kicsit ittam de nyugi nem smaroltam senkivel sem sosem csalnalak meg. Ezt igy reszeg fejjel hogy erthette ? Megcsalt es probalja javitani a dolgokat vagy csak a reszegsege miatt irta ??2019. jan. 12. 21:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne képzelj bele többet ebbe a mondatba, mint ami valójában. Ha történt valami, az úgyis ki fog derülni.
3/5 anonim válasza:
miért magyarázkodik olyan valamiről, ami meg se történt(szerinte)
5/5 anonim válasza:
Részegen a legőszintébb az ember, szóval igazat mondod, meg vagy csalva! Na de nem is baj ez, lesz másik! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!