Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje lenne továbblépnem, vagy van még nála esélyem?
Nagyjából egy hónapja "szakítottunk" a barátommal, mert történt egy aprócska baleset a részemről úgy, hogy annak ő is szemtanúja volt; de mégis teljesen félreértelmezte a helyzetet.
Egy buliban voltunk, az unokatesója lekapott, én pedig későn kapcsoltam, és mire eltoltam magamtól már mindegy volt.
Rengeteget sírtam neki ott helyben, bocsánatot is kértem tőle; azonban láttam rajta, hogy nagyon mérges és csalódott, valamint be is könnyezett amiatt, amit látott.
Másnap délután haragban váltunk el egymástól, majd mikor este felhívtam úgy köszönt el a telefonban, hogy "majd még beszélünk".
Utoljára talán múlthét kedden írtam meg neki azt, hogy hiányzik, mire ő csak annyit válaszolt, hogy "jó".
Sokan mondták azt, hogy engedjem el, mert ebből már sosem lesz semmi; sokan pedig azt, hogy várjak még egy kicsit, hátha lenyugszik, és keresni fog.
Hallottam olyan pletykákat is, hogy ő már a "megcsalás" pillanatában eldöntötte, hogy szakítani akar velem; amit azért erősen kétlek, mert mindössze csak annyit mondott, nem tudja, szeret-e még.
Mindenesetre napról-napra egyre nagyobb késztetést érzek arra, hogy megírjam neki, hogy szeretem, és hogy borzalmasan hiányzik; viszont kétlem, hogy bármennyire is érdekelné a dolog, hiszen akkor már keresett volna.
Próbálkoztam azzal is, hogy elfedjem a vele kapcsolatos emlékeimet, de rengeteg közös képünk van, és olyan zenék, amik valamilyen formában szintén hozzá kapcsolódnak.
Mit gondoltok, ideje lenne tényleg túltennem magam rajta? Vagy esetleg írjak neki/hívjam fel, hogy mi a helyzet vele? Valamint, ha tovább kellene tennem magamat rajta, akkor valami tipp, hogy ezt mégis hogyan tudnám felgyorsítani?
Azt már átgondoltad magadban hogy miért tetted amit tettél?
Talán már nem is szeretted a baratodat. Egy szerelmes lány ilyet nem enged.
Nemigen volt az aprócska baleset!... Későn kapcsoltál, és mire eltoltad magamtól az unokatesót már mindegy volt.
Nem gondolod, hogy a fiúd megkérte az unokatesóját, hogy tegyen téged próbára??? Mire eltoltad magadtól, már késő volt...
Ha velem tetted volna, akkor örökre eljátszottad volna a becsületedet, de ez én vagyok.
Megpróbálhatod a fiúnál feltárni a teljes igazságot, aztán majd ő eldönti hogyan tovább kettőtök viszonyával...
Lépj tovább. Ha netalántán esetleg meg is bocsájtana és újra össze is jönnétek a jövőben minden összetűzésetek során feljönne a történet abból a sérelmek. Fölösleges ezt erőltetned.
A legegyszerűbb talán valaki más keresése aki egyáltalán nem köthető hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!