Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rap-et hallgató fiúként lenne esélyem rocker lánnyal összejönni?
Simán nem igazán befolyásol hogy milyen zenét hallgat srác.
16L
Bár én inkább mondanám magamat gothnak ha már muszáj cimkézni, de eléggé esélytelennek érzem hogy valaha is összejöjjek Rappet hallgató emberrel (azért is mert már elvagyok jegyezve és már nem keresek párt)
Most biztos mindenki felszínesnek gondol de kifelytem az okát:
Szeretek a párommal közösen zenét hallgatni (ő a metalt szereti főleg a Thrash metalt. Én ha metalt és nem gothic rockot hallgatok akkor blacket, deathet és gothic metalt szoktam betenni. Sokszor még így is vannak "vitáink" a zenèről. Ő pl nem érti hogy mit szeretek az Industrialban én meg nem értem hogy hogyan képes rajongani olyan zenekarokért mint pl a BVB. Most képzeld el ezt a Rappet hallgató emberrel :) rohadt nagy ellentétek lennènek) Ráadásul nálunk az is közös program hogy együt járunk lemezboltokba meg koncertre.
Nem szeretném ha pl csak kényszerből csak miattam és nem a zene miatt jönne el velem valaki koncertre.
Pluszban azt sem díjaznám ha pl visszafogottabban, átlagosabban kènne öltöznöm mert pl a páromnak nem tetszene a jelenlegi stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!