Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre lenne nála esélyem de nem tudom mit tegyek. (? )
10.-ikben csatlakozott az osztályunkhoz. Tipikus álompasi volt. Magas,kék szemmekkel,barna hajjal és az is kiderült hogy nagyon okos és sok mindenhez ért. Padtársak lettünk és nagyon sokat beszélgettünk és nagyon jó barátok lettünk. Csak sajnos én elkezdtem többet érezni. Egy osztály bulin egy-két csók is elcsattant. Elszerettem volna neki mondani mit érzek de kiderült hogy ő egy barátnőmbe szerelmes. Ezek után úgy nagyon vacakul éreztem magam a bulin történtek miatt és azért is mert másba szerelmes.
A lány viszont összejött egy másik sráccal. Rá egy hétre pedig az osztálytársam elhívott engem. Először nagyon megörültem és a randi is nagyszerű volt nagyon jól elvoltunk. Kézen fogva kísért haza és megcsókolt mielőtt elköszönt. Viszont most elég rosszul érzem magam, úgy érzem csak egy pótlék vagyok. "Ha nincs ló jó a szamár is". Nem tudom mit tegyek. Egy részről nagyon boldog vagyok mert mégegy randira elhívott másrészről meg úgy érzem csak egy második lehetőség voltam és igazából nem én kellek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!