Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha a párom nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom nem tud túllépni a múltamon?

Figyelt kérdés
Bevallom, nem vagyok szent ember. El voltam veszve, mert akkoriban sokat veszekedtünk, és a hülyeségemnek hála megcsaltam, majd otthagytam, hogy a másik illetővel legyek. Tudom, undorító, amit tettem, én sem vagyok rá büszke, és meg is bántam. Egy nap egy erős hiányérzet alakult ki bennem, ami kb folytogatott, hogy keressem fel őt. Először nem foglalkoztam vele, de amikor kb egy hónappal később ujra éreztem ezt, cselekedtem. Szóval ráírtam. Tök szuperül elvoltunk, beszéltünk, mi volt, hogy volt. Tisztázni akartam vele a miérteket, mert jól tudom, milyen úgy elhagyni valakit, hogy nem kapsz válaszokat. Reménykedtem, hogy ezután képesek leszünk mindketten újra belevágni a közös életbe. Egy ideig tényleg minden szép volt, de utánna egyre több lett a vita. Mindig felemlegette a múltat, és bármennyire mondtam, hogy változtam, nem lett jobb. Nos, én tényleg komolyan gondolom vele, de egyszerűen nem tudom, mit kéne tennem, hogy végre jó legyen minden. Próbálom vele megértetni, hogy a múlt azért múlt, mert elmúlt, és le van zárva. De nem hiszi el, hogy túlléptem azon a személyen, és hogy az egyetlen, aki foglalkozik vele, az ő maga. Naponta kapom meg az ilyen-olyan jelzőket, és kezdem úgy érezni, hogy nem vagyok neki elég jó. Viszont elveszíteni meg nem akarom. Valaki valami megoldást tud ajánlani?

2019. szept. 26. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ennek már semmi értelme nincsen. Megcsaltad, külön voltatok, megszakadt a kapcsolat. Ezen ha a parod nem tud túllepni, akkor örökké probléma lesz. Megmergezi a mindennapjaitokat sosem fog bizni benned, hiába próbál.

Az én párom még úgyis féltékeny, hogy sosem csaltam meg, egy percig nem bírná elviselni a tudatot ha megcsaltam volna.

Van aki nem tud ezen túllépni, én sem tudnék, pedig probalkoznek elfelejteni, de nem menne.

2019. szept. 26. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs megoldás. Vagy tiszta lappal kezditek és együtt maradtok, és ha valóban veled akar lenni, akkor ne vágja mindig a fejedhez a múltat.

Ha nem tudja elfogadni (amit meg lehet érteni) akkor viszont lépjetek tovább, nem kell erőltetni, ami nem megy.

2019. szept. 26. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Nekem is az jön le ebből, hogy nem igazán szeretitek ti egymást. Ha tényleg szeretnéd őt, nem tudtad volna megcsalni, ha ő tényleg szeretne téged, meg tudna bocsátani. Úgyhogy az elsővel értek egyet. Én nem erőltetném a helyedben ezt a kapcsolatot.
2019. szept. 26. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
A lány mindössze arra vár, hogy valamilyen módon bizonyíts, garanciát akar arra, hogy többet nem teszel ilyet vele. Próbáld kicsit törni a buksidat, hogyan érhetnéd el ezt. Azért a lány hozzáállása teljesen érthető. Ha nem tudod meggyőzni, hogy komolyak a szándékaid, az a te hibád. Fogd fel úgy, hogy az a lány megsérült miattad, és most neked kell "rehabilitálnod"! Minden nap emlékezteted a sérülésére a puszta jelenléteddel. A bizalmat visszaszerezni a legnehezebb feladat, és a legkönnyebb eljátszani.
2019. szept. 26. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Ja, hogy akerdezö fiu? En nem vettem ki a szövegböl. A kerdezönek valaszolva, sajnos te hiaba mondod neki, hogy megvaltoztal benne ez egy akkora töres, hogy elfelejteni sosem fogja. Ha nem akar elvesziteni, akkor maximum csak a veszekedesek alkalmaval hozza fel, amit sajna be kell nyelned, ha viszont nem tud ezen reszben Sem tullepni, akkor nincs ertelme a kapcsolatnak.
2019. szept. 26. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Semmi értelme tiszta lappal kezdeni, ha az ember mindig felhántorgatja a múltbéli sérelmeit.

Ennek semmi értelme, csak kínozzátok egymást.

Van, amit nem kell erőltetni.

2019. szept. 26. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
A jövő Ticijánjai.
2019. szept. 26. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hiába pontoztátok le a válaszomat, ami a kérdező és a párja között van, az nem szerelem. Ami köztük van, abból soha nem lesz tartós, boldog párkapcsolat, legfeljebb egy sokéves nyűglődés a végén egy fájdalmas szakítással. Jobb lenne ezen még most túllenniük.

Ha valaki szerelemnek tartja azt, amibe belefér a megcsalás, a megbocsátatlanság, a felhánytorgatás, a bizalmatlanság, a másik lealázása, akkor az nagyon rossz alapra építi a párkapcsolatát.

2019. szept. 27. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!