Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom nem tud túllépni a múltamon?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ennek már semmi értelme nincsen. Megcsaltad, külön voltatok, megszakadt a kapcsolat. Ezen ha a parod nem tud túllepni, akkor örökké probléma lesz. Megmergezi a mindennapjaitokat sosem fog bizni benned, hiába próbál.
Az én párom még úgyis féltékeny, hogy sosem csaltam meg, egy percig nem bírná elviselni a tudatot ha megcsaltam volna.
Van aki nem tud ezen túllépni, én sem tudnék, pedig probalkoznek elfelejteni, de nem menne.
Nincs megoldás. Vagy tiszta lappal kezditek és együtt maradtok, és ha valóban veled akar lenni, akkor ne vágja mindig a fejedhez a múltat.
Ha nem tudja elfogadni (amit meg lehet érteni) akkor viszont lépjetek tovább, nem kell erőltetni, ami nem megy.
Semmi értelme tiszta lappal kezdeni, ha az ember mindig felhántorgatja a múltbéli sérelmeit.
Ennek semmi értelme, csak kínozzátok egymást.
Van, amit nem kell erőltetni.
Hiába pontoztátok le a válaszomat, ami a kérdező és a párja között van, az nem szerelem. Ami köztük van, abból soha nem lesz tartós, boldog párkapcsolat, legfeljebb egy sokéves nyűglődés a végén egy fájdalmas szakítással. Jobb lenne ezen még most túllenniük.
Ha valaki szerelemnek tartja azt, amibe belefér a megcsalás, a megbocsátatlanság, a felhánytorgatás, a bizalmatlanság, a másik lealázása, akkor az nagyon rossz alapra építi a párkapcsolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!