Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy állnátok ehhez?
Tegyük fel, hogy ezzel a lánnyal régóta jóban vagy, de csak barátság. Sokat segített neked, bármikor szükséged volt rá. Jól alakulnak köztetek a dolgok, komolyabbra fordul, kezdtek közeledni egymáshoz, amikor meg találkozni akartok vele, belemegy. A randi előtt 3 nappal azonban lekoptat és alternatívát sem ajánl nektek, amikor rákérdeztek egy másik napra. Viszont azt is tudjátok, hogy ez a lány sok fiúval beszélget és egyikkel lehet alakul valami.
Ha ez a lány meggondolja magát és megkeres, akkor úgy álltok hozzá, hogy második opció vagytok vagy úgy, hogy "észhez" tért azáltal, hogy a lekoptatás után nem futottatok utána, hanem éltétek az életeteket és fókuszáltatok a céljaitokra?
Ó, mintha az én életemből idéztél volna...
A lány indok nélkül mondta le, majd egy hét múlva elhívta egy másik fiú... és persze igent mondott neki...
Nem sokra rá szakítottak
És persze a mai napig "futok" utána...
Remélem te jobban fogsz járni
Lányként mondom. Ha valaki ok nélkül lemond egy randit, akkor azzal ne foglalkozz többé. Főleg ha megtudod, hogy a randi lemondási másik fiú miatt történt. Ha azzal a sráccal nem jön össze a dolog, és után keress, akkor hagyd. Ne akarj a szamár lenné.. Tudod " ha nincs ló, akkor a szamár is jó". Én egyébként mindig komolyan gondolom ha randit beszélek meg valakivel. Egyszer volt, hogy lemondtam. De megértette a srác: (nagymamám azon a napon került a kórházba, nem tartottam volna helyénvalónak azon a napon a randit)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!