Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szóba állnátok egy dadogós és raccsolós fiúval? 15/F
Szerintem aki igazán megkedvel, azt nem ez a kis hibád fogja érdekelni. Ez inkább neked lehet rossz érzés, mert soha nem leszel miatta teljesen magabiztos. Szerintem ha van rá mód, akkor kezeltesd ezt a kis rendellenességet, és utána hidd el, hogy sokkal jobban fogod magad érezni.
Persze tényleg van olyan lány, akinél ez kizáró ok, ezt sajnos el kell fogadni.
Mindenkinek megvan a maga hibája, senki sem tökéletes.
23/L
Szia kérdező.
Nekem volt ismerősöm aki, szintén ezzel a problémával küzdött.Ha nem tévedek, a dadogás általában pszichés eredetű. Picit vedd viccesre a figurát, mintha direkt csinálnád.Olyan stand up-os stílusban. Veszíteni valód nincs.Ha meg nem jössz így be neki, akkor jöhet a következő!Maximum annyit mondasz neki háát nem éérted a viccet. Remélem ezzel a háát poénnal nem sértettelek meg! Aki nem dadog, annak sem biztos hogy elsőre sikerül.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!