Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy állnátok hozzá?
Hogyan reagálnátok, ha egy teljességében ismeretlen lány rátok írna hogy ,szia! esetleg lenne e kedved ismerkedni?’ ?
A lány nem csúnya nem az a rámenős típus pusztán csak kezdeményezett. Mit szólnátok?
Tegyük fel facebookon írnának. Mivel nem gyakori az ilyen, plusz a neten vagyunk, ahol akárki akárkivé válhat, óvatos lennék. Szerintem valami ilyesmi lenne:
Megnézném fake profilja van-e, ha nem lehet megmondani, hogy valós profil vagy nem, akkor nem válaszolnék. Ha fake profilnak tűnik, nyilván nem válaszolnék.
Ha valósnak tűnik, eljátszanék a gondolattal, hogy részegen írta, fogadásból, poénból vagy trollkodik valaki vele, de valószínűleg válaszolnék. Ha normálisnak tűnik, lehet vele beszélni, akkor távolságtartóan - de nem bunkó módon - ismerkednék, hisz ettől még megvan a lehetőség, hogy valaki trollkodik/poénkodik.
Ha normális később is, akkor valószínűleg már komolyan veszem. Ha megvan az összhang, jól elvagyunk, akkor egy mihamarabbi találkozást beszélnék meg; nem mert kanos vagyok, hanem mert az a találka lesz az utolsó elem ahhoz, hogy eldöntsem szórakozik vagy komolyan gondolja. Végül tehát a találkozón mutatott viselkedése alapján tudom eldönteni, hogy komolyan vegyem-e ezt az egészet vagy ne.
Szóval nálam körülményesnek tűnik, de csak óvatosság. Nyilván örülni fog akinek írsz majd, úgyhogy nyugodtan.
csodálkoznék, van kirakva egy 3-4éves profilképem... eléggé gyanus lenne, hogy valami szivatás
de amúgy ha normális beszélgetnék vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!