Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok ha utcán szembe jön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha utcán szembe jön veletek egy fiú, és leszólítana, hogy milyen szép vagy, és szívesen megismerne, akkor hogy állnátok hozzá, egyből le koptatnátok vagy azért elbeszélgetnétek vele, hogy ki tudja mi lesz belőle?

Figyelt kérdés
leszólítás, randi, csajozás
2017. jún. 21. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
2%

Szia eloszor megneznem hogy nez ki😂😂 es utana meggondolom. Tegnap egy kb 5-6 evvek idosebb fiu kerte el a szamom aki full posze volt szval nem adtam meg a szamom / facebook nevem

12/L

2017. jún. 21. 18:13
 2/5 anonim válasza:
100%
Ha szimpatikus akkor természetesen nem koptatnám le . De a megszólításra nagy hangsúlyt fektetnék!
2017. jún. 21. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus megmondanám a Facebook nevem, de nagyrészt ilyenkor olyan érzésem van, mintha szivatna, vagy a haverjaival fogadott volna, vagy valami.
2017. jún. 22. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki és nem hajtanám el ha már volt bátorsága nem minden a külsőt rejti .. ha több nem de barátság lehetne 17/L
2017. jún. 25. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha azt mondaná, hogy ,,milyen szép vagy" akkor lekoptatnám, az tuti. Nekem ebből az jönne le, hogy csak le akar feküdni
2017. júl. 2. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!