Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam magam a legkonnyebben tul tenni a dolgokon?
Roviden tomoren a baratomnak egyiknaprol a masikra jott egy olyan gondolata,hogy o nem szeretne velem folytatni,mindossze azert mert oszinte voltam hozza.
Par napig nem is beszeltunk,vagy ha megis akkor nagyon undok volt velem.
Elmondta,hogy semmi vonzalmat nem erez irantam es mar egyaltalan nem szeret.
Egyik este felhivott,hogy igenis szeret csak hazudott maganak is es nekem is,es akarja velem folytatni a dolgokat,de ot nagyon zavarja a ragaszkodasom.
Beszeltunk kb masfel orat,a beszelgetes vegen megigerte,hogy masnap fog irni,es szombaton talalkozunk megbeszelunk mindent.
Masnap egyaltalan nem keresett igy en irtam.neki de 1 mondatot beszeltunk..
Ma irtam neki csomoszor,mire annyit valaszolt hogy tobbet ne irjak neki mert nem szeret,es mikor azt mondtam hogy ezek utan a dolgok utan kezdenek mulni az erzeseim azt valaszolta hogy na vegre..
Tobb lanynak is folyamatosan lajkolta minden kepet,tudom hogy ez nem tragedia,de en ezt csak ma vettem eszre..:(
Barataim nincsenek,hetfotol kezdek dolgozni,de nagyon fajnak a tortentek.
Hogy tudok ezen minel hamarabb tul lepni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!