Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem? Nyugodjak inkább bele?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel úgy vagyok együtt több mint fél éve már hogy alig tudok vele találkozni, mert mindig titokban kell "megszöknie" otthonról mert a szülei nem hajlandóak hallani arról hogy kapcsolata van. Nemrégiben (kb 1 hete) megtudták és a telefonjáról küldtek SMS-t hogy vége van és felejtsem el. (Én tudtam hogy nem ő volt az, mint kiderült igazam is volt) és itt úgy éreztem hogy átléptek egy határt. Egyébként a lányt úgy tartják mint egy rabszolgát, semmi szabad akarata nincsen és néha még bántják is (Verbálisan állandóan) és egyszerűen nem engedi meg nekem hogy segítsek rajta, elbeszélgessek a szüleivel hogy ez így nem kóser.2019. júl. 1. 15:29
1/6 A kérdező kommentje:
16F-16L
2019. júl. 1. 15:30
2/6 A kérdező kommentje:
És egyre gyakrabban jön elő beszélgetés közben is ez a téma hogy kezd depresszióba esni, és nincs senkije rajtam kívül, és állandóan csak bántják.
2019. júl. 1. 15:31
3/6 anonim válasza:
Pont ne hagyd el, sőt, támogató barátokra lenne szüksége.
4/6 A kérdező kommentje:
Elhagyni nem akartam. Semmi áron sem de cselekedjek annak ellenére is hogy nem szeretné, vagy szerintetek mit tehetnék legjobbat?
2019. júl. 1. 16:42
5/6 anonim válasza:
Figyu nem akarok szart kavarni de ismertem egy olyan lányt aki minden ilyet állított, nagyon megbízhatónak tűnt meg minden és az egész kamu volt. Az hogy elő jön hogy nincs senkije és depis lehet önsajnáltatás is. Bár ebből az SMSből kiindulva nagyon is igazat mond. Azért ne minden szavát hidd el tényleg... Ne hagyd el azért, találjatok ki valamit és próbáld meg úgy megbeszélni a szüleivel hogy azért legyen egy kis szabadság belőle.
6/6 A kérdező kommentje:
Soha nem beszéltem még a szüleivel, és most is csak rájöttek mert a lány nem merte elmondani nekik.. És a lány nem is hajlandó szervezni egy találkozót, sőt azt szeretné hogy továbbra is titokban maradjon az egész, és a szülei ne tudjanak rólam.
2019. júl. 1. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!