Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki elégge belém van zúgva, nekem is bejön, helyesnek tartom, de nem vagyok belé szerelmes (másba vagyok).

Nem rég kicsit többet ittunk a kelletténél, és nem tudom mi jött rám, de folyton a fiú kezét fogtam, puszilgattam, egyszer még szájra puszi is volt (ő józan volt). Aztán egész este a derekamat fogta, meg velem volt. Kevés dolog maradt meg, de ez igen. Másnap reggel oríási lelkiismeretfurdalásom volt, hogyha egyszer nem szeretem miért csináltam ezt, mert tudom jól, hogy ő többet képzelt bele, és nagyon durván ég a pofám emiatt, a szemébe nem bírtam nézni. Aztán rámírt, hogy reméli nincs gáz és, hogy tudja, hogy eléggé kész voltam, bocsánatot kértem meg minden, mondta, hogy semmi baj nem haragszik. Aztán ma leírta barátnőmnek, hogy totál lehangolt, meg depressziós a hangulata. Nem bírok elszámolni magamban, hogy miattam ilyen, hogy miatt van ez, undormánynak tartom magam és tényleg nem értem miért csináltam. Ráakarok írni de nem merek:/

Mit tegyek? Segítsetek kérlek pusztulat szarul érzem magam.

Köszönöm a válaszokat! ❤

2019. jún. 27. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:
43%

Néz a tükörbe, te kis szemétláda. Szegény srác érzelmeivel úgy játszottál mint egy óvodás a legoval.

Talán viselkedj egy kúlturált emberhez méltóan? Vagy az mostanában már nem divat?

2019. jún. 27. 23:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Részeg voltam én sem értem miért csináltam:/
2019. jún. 27. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy szinten,rá lehet fogni az alkoholra.Mindenképp írj neki,mondd el neki hogy nagyon kedveled,de nem akarsz tőle semmit,sajnálod a történteket,stb.stb.Írd le az igazságot.Nem tudom mennyi idősek vagytok,de akármennyire is rossz neki,nem hibáztathat az érzéseid miatt.El kell fogadnia,hogy nem vagy belé szerelmes.
2019. jún. 27. 23:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Megpróbálok holnap ráírni.

Köszönöm a választ:)

2019. jún. 27. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne inni és utána meg jajgatni, hogy jaj mit csináltam. Mások érzelmeivel játszadozni az egyik legszemetebb dolog a világon, erre az alkohol nem mentség. Kérj bocsánatot, tisztázd vele és utána hagyd békén. Már elég bajt okoztál így is.
2019. jún. 28. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!