Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, mit kéne tennem szerintetek ebben a helyzetben?
Az iskola ahova felvettek csinál egy ilyen nyílt nap szerűséget ahova a legjobb barátom is szeretne menni és igazából nekem is nagyon sok kedvem lenne hozzá.
Viszont már régebben is volt egy ilyen és azon ott voltam és az ott tanulókkal ismerkedtem. A helyzet az, hogy jól elbeszélgettem velük és ahogy láttam rajtuk nem volt bajuk a jelenlétemmel, viszont van egy fura érzés bennem, hogy kissé furinak/érdekesnek tartanak.
Igazából ez nem is lenne akkora baj, de a volt legjobb barátnőm épp egy oda járó sráccal jött össze.
(Egyébként a lány nagyon pipa rám, pedig esküszöm nem csináltam semmit, egyszerűen megutált, mert nem hódoltam be neki és nem tettem úgy, mintha ő lenne az atyaúristen)
Szóval visszatérve ez a lány összejött egy odajáró sráccal, akivel történetesen én jóban vagyok.
Nem azon problémázok, hogy ha meglát a fiú jelenetet rendez vagy bármi ilyesmi, hanem hoyg a lány biztos rosszakat mondott rólam és nem akarom, hogy azelőtt mielőtt oda járnék elkönyveljenek holmi önző szukának.
És most tanácstalan vagyok, mit tegyek?
Elmenjek vagy ezt most hagyjam ki inkább?
Szeretnék menni, de mi van ha az egész nap halálra van ítélve?
Köszönöm a válaszokat! 😊😊
Igazatok van, hülyeség lenne emiatt kihagyni egy jó programot, inkább elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!