Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet ez, ennyire bunkó?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez, ennyire bunkó?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, de amikor találkozunk mindig azt várja, hogy én köszönjek előbb, viszont ha én valami miatt nem köszönök akkor ő se. Volt hogy sétáltam az utcán, kb senki nem volt az utcába, ő biciklivel volt én meg gyalog. Éppen el voltam gondolkodva és csak akkor láttam meg amikor egy vonalba ért velem és annyira váratlanul ért, hogy időm se volt köszönni. Rajta meg látszott hogy hamarabb észrevett, de nem köszönt csak bámult rám...
2019. jún. 27. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Először is kezdjük azzal,hogy fiúknak illik előbb köszönni.Ha ennyire gyámoltalan,ne is foglalkozz vele.
2019. jún. 27. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Beszari lehet, vagy nem ismeritek egymást...

Vagy te köszöntel neki ?

2019. jún. 27. 12:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Ismerjük egymást és csak akkor köszön ha én köszönök neki
2019. jún. 27. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ilyen egyszerű alapvető dolgokat nem tanult meg például, hogy köszönni annak akit ismerek akkor ne várj tőle túl sok mindent

Mert pusztán ez az egy dolog nagyon sok mident elmondd az illetőről, hogy nem tud köszönni

Pláne olyannak akit ténylegesen észrevesz és ismer is

Nem arról van szó hogy nem vesz észre vagy nem tudja ki vagy

De amikor tudatosan csinálja vagy inkább nem csinálja az szerintem nagyon rossz dolog

2019. jún. 27. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt tőle kell megkérdezned... "Valami bajod van velem, hogy a múltkor az utcán nem köszöntélnekem?"

Néha a fiúk is be vannak szarva a lányoktól és emiatt képtelenek "normálisan" viselkedni, és ezen nem segít, ha a felek magukban rágódnak ezen. Próbáld úgy kezelni a helyzetet, hogy könnyű legyen neki normálisan viselkedni.

Persze az is lehet, hogy attól tart, akarsz valamit tőle, és inkább nem vesz észre, ha nem muszáj, mert attól fél, beszélgetni kezdesz vele.

2019. jún. 28. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!