Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Help! Valami gondja van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Valami gondja van velem, vagy csak bunkó, vagy mi lehet az ok?

Figyelt kérdés
Suliban van egy lány, akivel egy szakkorre járunk, párszor feladatok között beszélgettünk. Napközben ha a társai szembe jönnek mindig köszönnek, viszont ő nem szokott, ami alapból nem is lenne így probléma, de multkde egyszer ültek egy padon, ráköszöntem hangosan, szemébe néztem, ő meg csak ült és nézett a szemembe, amíg tovább nem mentem. Ez mit takarhat? Valami gondja van velem?

2018. nov. 10. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdekled de nem is érdemel meg
2018. nov. 10. 20:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt hozzá tenném, hogy többen vagyunk és esetleg szembe jön akkor se szokott, de mi se, csak néz általában, párszor volt,hogy én a fent leírt módon ráköszöntem
2018. nov. 10. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak bunkó.
2018. dec. 8. 14:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Azóta már történt pár dolog, itt fejtem ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
2018. dec. 8. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!