Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mai világba miért csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világba miért csak a bunkó, tahó, rossz srácoknak vannak nőik?

Figyelt kérdés

aki nem ilyen arra meg azt mondják hogy nyomorék...

milyen világ ez?

2018. márc. 10. 06:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%

Rosszul látod.

Vagy lehet én látom rosszul, de nem érzem magam se bunkónak se rossz embernek.

Negatív, hogy káromkodok és beszólogatok akar ismeretleneknek is nyilvános helyeken ha kihoznak a sodromból...

Viszont segítek akinek tudok ha megkérnek vagy ha látom, hogy kell. Nem iszok nem cigizek. Füvet sose próbáltam nem is szeretném, mert a cigaretta szagától rosszul vagyok.

2018. márc. 10. 06:57
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Maga az élet nem fer.. nincs igazság.. Ebbe bele kell törődni..
2018. márc. 10. 07:24
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Azért van nekik nőjük és neked nincs... Mert amíg te ezt a kérdést írod és ez a dolgon filozól, addig a bunkó paraszt oda megy a lányhoz, elhívja randira. Hidd el a lányoknak nem a bunkó, parasztok jönnek be, csak másokkal ellentétben nekik van önbizalmuk, bátrak és biztonságot nyújtanak a lányoknak,így logikus, hogy nem a szerény, gyáva csávók jönnek be a lányoknak.

A másik az, hogy rengeteg olyan kapcsolat van, ahol a fiú nem bunkó paraszt. Az ilyen kapcsolatokat azért nem veszed észre, mert ezek a párok nem nyomják mindenki képébe a kapcsolatukat.

2018. márc. 10. 08:02
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
#3: Bunkó paraszt randira hívja a lányt, és? Normális lány vissza utasítja, aki pedig nem,az jobb is,ha összeáll az ilyenekkel és nem foglalja a szingli felhozatal között a helyet.
2018. márc. 10. 08:22
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

Én sosem jöttem össze tahó pasival és nem is akarok.

35n

2018. márc. 10. 09:18
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
van ak csak bunkónak látszik , de kapcsoltban ponz h rendes
2018. márc. 10. 09:30
 7/13 Lazy Lover ***** válasza:
100%
mert azt hiszi a csaj hogy az ő kedvéért majd megváltozik... romlott moslék világ lett ez sajnos
2018. márc. 10. 09:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem igaz. Én alapból jó ember vagyok, szinte mindekivel kedves, segítőkész (nem csak az én véleményem szerint). Nem vagyok az alkohol ellen, de ettől nem leszek rossz ember. Mégis vannak olyan lányok akik akarnak.

21/F

2018. márc. 10. 09:44
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Miért csak a sminkes ribiknek van pasija? Na ennyi.
2018. márc. 10. 09:56
 10/13 progizo válasza:

Nekem sincs párom, pedig nagyon szeretnék egy szép, kedves, családcentrikus hölgyet feleségül.

Nem tudom, mennyi alapja van annak a mondásnak, hogy a nők a rossz pasikra buknak, de biztos van valamennyi, ha egyszer kitalálták és annyira mondogatják.

Még a végén én is "elrosszulok", és elkezdem ritkítani a rivális hímeket mérgemben egy shotgunnal. :-)

2018. márc. 10. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!