Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bunkó voltam?
Én nem ítélek el soha senkit, nem vagyok az a fajta ember, de egyszerűen utálom azt, amikor valaki az én segítségemmel, tudásommal szerez magának jó jegyet.
Szóval ma egyik órán dolgozat volt, páros munka. Egy fiúval voltam, aki hát persze, hogy a 15 kérdésre 1 választ tudott és hát én csináltam meg az egészet. És amikor le lett ellenőrizve a feladat persze a mienk 5ös lett. A fiú készült vissza menni a helyére egy olyan megszólalás kiséretében, hogy "köszi az ingyen ötöst". És hát nekem ez rohadtul rosszul esett ezért hát lehet nem a legkedvesebben, de azt mondtam neki, hogy: "igazából nagyon őszintén mondanék valamit, de tudom, hogy nem fog jólesni, de őszintén kapd be".....
Nagyon bunkó voltam?
Nem muszáj segíteni.
Ha szereted, akkor inkább örülnöd kellene, hogy miattad képes jól teljesíteni. Ha van esze, akkor el hív kajálni vagy vesz neked valamit. Ha plegmatikus módon köszönte meg, akkor el hiszem, hogy fáj az ilyen. Nálam sokszor volt ilyen, azután pedig egy mukkot nem szóltak hozzám csak akkor, ha segíteni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!