Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bunkó voltam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bunkó voltam?

Figyelt kérdés

Én nem ítélek el soha senkit, nem vagyok az a fajta ember, de egyszerűen utálom azt, amikor valaki az én segítségemmel, tudásommal szerez magának jó jegyet.

Szóval ma egyik órán dolgozat volt, páros munka. Egy fiúval voltam, aki hát persze, hogy a 15 kérdésre 1 választ tudott és hát én csináltam meg az egészet. És amikor le lett ellenőrizve a feladat persze a mienk 5ös lett. A fiú készült vissza menni a helyére egy olyan megszólalás kiséretében, hogy "köszi az ingyen ötöst". És hát nekem ez rohadtul rosszul esett ezért hát lehet nem a legkedvesebben, de azt mondtam neki, hogy: "igazából nagyon őszintén mondanék valamit, de tudom, hogy nem fog jólesni, de őszintén kapd be".....

Nagyon bunkó voltam?

2018. szept. 14. 14:34
1 2
 11/13 anonim válasza:
Teljesen igazad volt, ezt velem is annyian csinálják
2018. szept. 14. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyenek mindenhol vannak, még munkába meg az egyetemen is. Volt velem is hasonló és amikor végre szóltam miatta és megmondtam hogy többet nem csináljuk így ki volt akadva. Segíteni szívesen segítek bárkinek de azt nem vállalom hogy valaki másoljon rólam vagy hogy én csináljam meg más helyett a munkáját. Ne hagyd hogy kihasználjanak.
2018. szept. 14. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Bunkó voltál vele, mert ez egy olyan helyzet volt ahol nem rajta, és igazából nem is rajtad múlt az, hogy segítesz-e neki. A páros munka ilyen. összedobjátok a tudásotok, és ez most rosszul jött ki. Fordítva is lehetett. Ha nem csinálod ,meg akkor te is 1est kapsz.

Velem is hasonló volt. 20 kérdésre kellett válaszolni pár szóban. A velem szembe ülő srác, akit kedveltem akkoriban, nem tudott semmit így automatikusan lesúgtam neki az egészet. Ez nem páros munka volt, de alapvetőnek vette a segítségem, és bunkóság lett volna ha nem teszem meg. De engem nem zavart, szívesen segítek másoknak. Tudom, hogy kicsit kihasznált, de többet ugyanígy nem akarta megismételni, se ő, se más aki tudott róla az osztályban (mert szinte mindenkinek elmondta). A következő alkalommal, meg ő is segített nekem. A lényeg, hogy így utólag nekem ez egy vicces és jó emlékként maradt meg, még akkor is ha én sose érdekeltem úgy azt a srácot, és bár még az osztálytársam, de idén még egy szót sem váltottunk.

2018. szept. 14. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!