Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó vagyok a kiszemeltemmel....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó vagyok a kiszemeltemmel. Miért?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akiért teljesen odáig vagyok, de mégis, valamiért van, hogy bunkó vagyok vele. Utólag mindig rájövök, hogy úristen, hogy mondhattam neki ilyet. Ha valahogy a közelemben lehetne, elmegyek, vagy mondom hogy ne jöjjön. Valamikor meg nagyon kedves vagyok vele. Szerintetek miért van ez? Illetve, mással is történt ilyen?
2019. máj. 10. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Zavarban vagy, félsz, hogy tényleg lesz belőle valami.
2019. máj. 10. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

1# igen, ez szokott lenni, de akkor is szánalmas dolog, ha igy viselkedik a kiszemeltel.

Számomra ez nagyon taszító dolog, és azt fogok gondolni, hogy nem jövök be neki...

2019. máj. 10. 16:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem direkt csinálom egyszerűen jön. Inkább már meg se szólalok ha a közelébe vagyok..
2019. máj. 10. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

És azt nem gondolod arra, hogy ő a tökéletes számodra, de közben bunkó módon viselkedsz? Szerinted ettől jobban tetszeni fog neki? Inkább jobban fogja kerülni téged vagy le fogja szarni...

Kicsit szedd már össze magad és koncentrald

2019. máj. 10. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szólalsz meg, vagy szégyenlősen viselkedsz a közelében, akkor azzal nincs gond, ezt észre fogja venni, hogy bejön neked! De a bunkó viselkedés azzal eltaszitod őt.
2019. máj. 10. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Ilyet én is szoktam csinálnio, csak az a különbség, hogy én tudatosan . Xd Nem rossz inddulatból, csak ha tetszik valaki és már nagyon sok ideje nem lép, akkor szoktam vele bunkó lenne és ezzel azt szeretném felé jelezni h kicsit huzzon bele.
2019. máj. 10. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Jajj a nyomi lanyok nagyon megsertodtek es azert lepontoztak xddd
2019. máj. 10. 22:35
 8/8 anonim válasza:
Én is igy vagyok vele, de azért mert zavarba vagyok elotte, es igy probalom levezetni a feszultseget magamban. Wtf logic 18/l
2019. okt. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!