Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi féle hülye szokás, ez nálatok?
Többször is tapasztaltam azt, hogy megyek az utcán, vagy biciklizek, vagy bármi is legyen az...
Jön velem szembe egy aránylag csinos lány, már messziről kiszurom. És hát oda pillantok egy párszor rá.
És ő csak megy de még a szemét sem mozdítja tehát semmi, csak megy mint ha valami nem is tudom mi lenne, de meredten néz előre mintha meg lenne neki szabva, hogy nem nézhet senkire.
Jó most mindenki fejébe megfordult az, hogy én biztos nem vagyok szép.
Hát őszinte leszek!
Ez nem így van.
Sima átlagos fiú vagyok tehát nem hordok undorító tömeg cuccokat.
De!
Próbálok szépen divatisan mindig megjelenni ha már kimegyek az utcára meg úgy a testalkatom is aránylag jó.
Hajam is hullámos göndör világos barna.
Na de a lényeg!
Lányok milyen szokás ez nektek??
Számomra akár mennyire is ez egy bunkó, hülye, tróger szokás, hogy nem mosolyogtok vagy abszolút nem is néztek senkire. Csak mentek mint a bamba......
Jó megértem, ha barátja van valakinek akkor biztosan nem fog mosolyogni a másik fiúra.
De megint csak őszintén írom, hogy én nekem ha lesz barátnőm én elvárom azt vagyis hát nem lenne semmi bajom, ha a barátnőm mondjuk kedves lenne más fiúval is.
Mert Nem szép nézni ezt a beképzelt szokást viselkedést.
Így akarjátok azt elérni, hogy egy fiú kezdeménnyzenn? Hát inkább, csak jobban el riasztjátok.... Szerintem.
(ti tudjátok, mit csináltok)
Most jó mindenki mondhatja vannak lányok akik tényleg kedvesek.
De mindenki tudja abból a legtöbbje a nem szép lányok.
Mert azok próbálnak mindent megtenni, hogy legyen valaki.
Nagyon kérlek benneteket értelmes válaszokat írjatok!
Köszönöm!
18/f
Személy szerint ezen a terén nem vagyok magabiztos, nem igazán merek ránézni olyan fiúkra aki esetleg tetszenek, akár az utcán jön szembe, akár csak látom valahol.
Próbálom leküzdeni ezt a rossz szokást, mert így könnyen elzárom magam mindenkitől, pedig pont nem ez lenne a célom ..
Na, én pl azért nem szoktam ilyenkor visszanézni a másikra, mert rossz tapasztalatom van ezzel. A legtöbb 'utcán bámulós' srác általában igazi tajparaszt. Gondolom te nem vagy az, ne vedd magadra meg persze tisztelet a kivételnek...
Nos valahányszor valaha is így visszanéztem egy srácra, urambocsá el is mosolyodtam, azonnal elkezd cuppogni vagy obszcén utalásokat tenni, esetleg követni is. És ez nagyon kellemetlen élmény, úgyhogy még a lehetőségét is igyekszem elkerülni. Nem szeretném, hogy molesztáljanak.
Tini koromban pontosan így viselkedtem, mert nem éreztem magam elég szépnek. :)
Szerencsére volt akinek így is bejöttem, úgyhogy 11 éve együtt vagyunk. Ja és azóta tudom, hogy jó nő vagyok. :D
Képtelen vagyok idegennel szemkontaktust tartani.
Önbizalmam nincs, tehát már barátaim is kérdezték miért nem merek rájuk nézni.
Múltkor láttam térlátásból, hogy bámult a buszon egy srác, de képtelen voltam rávenni magam, hogy odanézzek. És igen... Vannak tapló utánunk kiabálók, de ez nem mentség, hogy mindenkivel ezt tegyük. Idegenre természetesen nem mosolygok, még a végén azt hinné, hogy zakkant vagyok, és magamban röhögök. Zavarban vagyunk, ennyi.
Teljesen más, nekünk valahogy nehezebb. Szerintem te se láttál még lányt, aki bámult egy srácot és utána fütyült, hogy milyen jó segge van. Ellenben pasik csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!