Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar, ha egy lány dohányzik?
Mi a véleményetek egy dohányos lányról? Egyik barátnőm nagyon rászokott és a barátja szólt érte neki. A barátnőm nagyon megsértődött rajta. És mi van ha csak alkalmanként dohányzik?
16/l
Én régen nagyon érzékeny voltam a cigi füstre. Nagyon nem bírtam. Nem vagyok aszmás meg semmi, de attól rendesen fulladtam befele. Hányingerem volt, ha csak megéreztem a szagát.
Büdös tőle az ember szája, ruhája és a keze is. Szóval számomra eléggé kizáró ok volt. Utána bekerültem egy dohányos társaságba, 1-2 év alatt megszoktam a cigi szagot. Így már nem feltétlen kizáró ok.
De jobb ha le teszi a cigit. Sok pénz elmegy rá, egészségnek nem tesz jót és büdös tőle.
Volt egy barátnőm, aki dohányzott. Amikor először csókoltam meg eléggé lehetett érezni és furcsa volt, mert még nem csókoltam meg előtte dohányzó lányt, de idővel már nem zavart.
Én kifejezetten cigiellenes vagyok, szóval, ha lehet választani, akkor inkább nem dohányzó lánnyal szeretnék lenni, de ha szeretem őt, akkor el tudom fogadni, hogy neki erre valamiért szüksége van, még akkor is ha nem értem.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!