Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar, ha egy lány dohányzik?
Mi a véleményetek egy dohányos lányról? Egyik barátnőm nagyon rászokott és a barátja szólt érte neki. A barátnőm nagyon megsértődött rajta. És mi van ha csak alkalmanként dohányzik?
16/l
Az attól függ, ha nagyon ritkán rágyújt az még szerintem nem gond, viszont ha nagyon beépült a mindennapjaiba akkor kizáró ok, ebben az esetben már észre sem veszi hogy büdös lesz tőle észre sem veszi hogy esetleg másokat zavarhat az amit csinál. Viszont ezzel nem csak az a gond hogy büdös lesz tőle, hanem az egy fajta igénytelenségről is árulkodik, illetve gyenge jellemre is vall ha valaki ennyire rá tud szokni valamire oly annyira hogy ne bírja ki hogy rá ne gyújtson olyan emberek közt akiknek ez nem feltétlenül szimpatikus.
Tehát mint nagyon sok dolognál itt is a hangsúly a mértékkeletességen van, bár elég nehéz mértékletességet tartani ilyen additív anyagnál.
Engem zavar!
Egy ismerősöm kifejezését használva, olyan mint hamutartót csókolni! Én ezt azért túlzásnak tartom, de azért zavar!
Mivel én is dohányzom, egyáltalán nem zavar, sőt nekem pozitívum is, mert így legalább van kivel cigizni.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!