Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi féle hülye szokás, ez nálatok?
Többször is tapasztaltam azt, hogy megyek az utcán, vagy biciklizek, vagy bármi is legyen az...
Jön velem szembe egy aránylag csinos lány, már messziről kiszurom. És hát oda pillantok egy párszor rá.
És ő csak megy de még a szemét sem mozdítja tehát semmi, csak megy mint ha valami nem is tudom mi lenne, de meredten néz előre mintha meg lenne neki szabva, hogy nem nézhet senkire.
Jó most mindenki fejébe megfordult az, hogy én biztos nem vagyok szép.
Hát őszinte leszek!
Ez nem így van.
Sima átlagos fiú vagyok tehát nem hordok undorító tömeg cuccokat.
De!
Próbálok szépen divatisan mindig megjelenni ha már kimegyek az utcára meg úgy a testalkatom is aránylag jó.
Hajam is hullámos göndör világos barna.
Na de a lényeg!
Lányok milyen szokás ez nektek??
Számomra akár mennyire is ez egy bunkó, hülye, tróger szokás, hogy nem mosolyogtok vagy abszolút nem is néztek senkire. Csak mentek mint a bamba......
Jó megértem, ha barátja van valakinek akkor biztosan nem fog mosolyogni a másik fiúra.
De megint csak őszintén írom, hogy én nekem ha lesz barátnőm én elvárom azt vagyis hát nem lenne semmi bajom, ha a barátnőm mondjuk kedves lenne más fiúval is.
Mert Nem szép nézni ezt a beképzelt szokást viselkedést.
Így akarjátok azt elérni, hogy egy fiú kezdeménnyzenn? Hát inkább, csak jobban el riasztjátok.... Szerintem.
(ti tudjátok, mit csináltok)
Most jó mindenki mondhatja vannak lányok akik tényleg kedvesek.
De mindenki tudja abból a legtöbbje a nem szép lányok.
Mert azok próbálnak mindent megtenni, hogy legyen valaki.
Nagyon kérlek benneteket értelmes válaszokat írjatok!
Köszönöm!
18/f
"Ez meg tényleg a fiatal generáció nagy semmijét mutatja... Hogy hová süljedtünk...."
Hát igen... Süllyedünk kedves fiatal generációtársaim, vagy mint idéztem a kedves kérdezőtől, süljedünk. Semmik vagyunk akik "süljedünk" és "liftel" megyünk a szállodában lifttel helyett...sorolhatnám.
Ráadásul mi "Most jó mindenki mondhatja vannak lányok akik tényleg kedvesek.
De mindenki tudja abból a legtöbbje a nem szép lányok." vagyunk.
"Ez meg tényleg a fiatal generáció nagy semmijét mutatja... Hogy hová süljedtünk...."
Hát igen... Süllyedünk kedves fiatal generációtársaim, vagy mint idéztem a kedves kérdezőtől, süljedünk. Semmik vagyunk akik "süljedünk" és "liftel" megyünk a szállodában lifttel helyett...sorolhatnám.
Ráadásul mi "Most jó mindenki mondhatja vannak lányok akik tényleg kedvesek.
De mindenki tudja abból a legtöbbje a nem szép lányok." vagyunk. És beképzeltek....
Nos. Mi lányok olyan arccal megyünk az utcán ahogy akarunk. Sminkkel vagy nénlküle, komoran vagy mosolyogva. Honnan tudod hogy milyen hangulatunk van? Nem a tévében vagyunk, hogy rávasaljuk a műmosolyt az arcunkra. Honnan tudod, hogy nem épp aznap halt meg a csaj kutyája vagy éppenséggel macskája? Honnan tudod hogy nem most veszett e össze valakivel? Sehonnan. A helyes pasikon meg végignézhetünk, felvillanthatunk egy mosolyt, de van értelme? Nincs. Miért? Mert az életben nem biztos higy újra látjuk. És most jöhet az hogy de az élet apró örömei...stb. Oké vannak akik köszönnek IDEGENEKNEK és vannak akik nem. Vagy mert rossz kedvük van, vagy mert félnek, vagy mert nem akarnak, vagy mert ez egyfajta védelmi reakció is.
Ez nem bunkóság meg beképzeltség.
"Jó megértem, ha barátja van valakinek akkor biztosan nem fog mosolyogni a másik fiúra." ez meg mi? Akkor mosolygok egy fiúra amikor akarok. És a mosoly az nem egyenlő a flörtöléssel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Kishaver! Döntsd már el, hány éves vagy! Ugyanaz az agresszív szöveg, és kétlem, hogy rövid időn belül két különböző srác írja le a SÜLJEDEK szót ugyanúgy helytelenül.
Csak a sok válaszolót sajnálom, aki vette a fáradságot, és írt a baromságaidra.
Fofán vernéd a csajt. Aha. A mostani párját meg majd megvered, de nem akarsz lesüljedni.:)
Kedves kérdező!
Én srácként szoktam ugyanezt csinálni, úgyhogy az általánosítás/szexizmus egy hibás tézist alkot, miszerint "ezt csak lányok csinálják".
#1-es említi, hogy ez inkább valami társadalmi hidegség. Közöny.
A szexuális felfogásod viszont- akkor is, ha lepontozol- radikális, éretlen.
A kedvesség egy attitűd, nem egy pótléka a külső megjelenésnek. Második logikai hiba.
Ha téged zavar a társadalom egyéneinek funkcionalizálódása, akkor kereshetsz olyant, aki nyíltabban metakommunikál.
#14: azért egy mosoly néha csodákra képes, korosztálytól független. Ha nem fejezed ki, hogy rosszul érzed magad, akkor mások nem is fognak segíteni! Ahogy mondod, védelmi reakció, bezárkózás. Civilizációs probléma, az urbanizáció következménye.
A másik kérdésedre pedig, ha valóban van egyezés, a helyes reakció: ez egy deviáns hisztizés a rossz helyzeted miatt. Változtass a mentalitásodon, a hozzáállásodon, az attitűdödön, és felejtsd el a "minden nő r." mentalitást. Van benne igazság (felszínes lányok példája), de a dolog bonyolultabb ennél, nem feltétlen elítélendő, ha egy nő nem akar éhezni és koldulni 30 évesen!
Írnék többet is, de a lényeg, hogy súlyos diszfunkciók vannak itt a problémáidat illetően.
Javaslom, hogy szedd össze magad! Kitartást! :)
Nézhetsz te ki úgy is mint a fiatal DiCaprio ha egy ilyen sötét, sértődékeny kisfiú vagy...
No1.: ha helyes a fiú nem mosolygok rá, mert zavarba jövök,
No2.: ha nem tetszik akkor minek bámuljak az arcába
No3.: ha meg olyannak tűnik nem nézek rá mert tartok tőle, hogy felhívásnak veszi és utánam szól
Illetve ha barátom van nem mosolygok meg nem bámulok random emberekre az utcán, mert minek, úgyis foglalt vagyok
Gondolom ezzel sok lány így van, szóval k***a anyját az összes 16-26 éves nőnek, csak mert neked sérti a lelked, hogy nem bazsalyognak neked az utcán. Szedd fel a földről a tökeid és menj oda valakihez ha bejön, ott muszáj lesz felvennie a szemkontaktust és megnyugodhat a lelked
Én azért nem szoktam nézni az embereket az utcán mert az elég zavaró tud lenni.
Biztos zavarna más embereket ha nézném őket.
Meg nem is nagyon merem.
Örülök,hogy ez a nagy problémád.Egyébként én szoktam mosolyogni ha látom,hogy valaki néz,vagy találkozik a tekintetünk.De ha rohanok,akkor nem foglalkozok azzal,hogy ki néz.Én mikor sétálok van,hogy elmerülök a gondolataimban,lehet,hogy akkor én is bamba fejet vágok,mert nem azzal foglalkozom,hogy ki negy el mellettem
Ez nem szokás.Szerintem te sem mész mindig hollywood-i mosollyal az arcodon,és te sem vagy azzal elfoglalva mindig,hogy ki néz,és kire mosolyogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!