Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok 1osztály óta (most vagyok 9es) és azóta ilyen legjobb barátá nőt a kapcsolatunk mindig is jóba voltunk eddig még egyszer se veszekedtünk de én depis voltam kB 4-oszálytól mert ugye folyamatosan vissza utasított de egy idő után beletörödtem és 8-dik Év végén elmondtam a barátomnak hogy depis vagyok és hogy miért ő pedig elmondta a lánynak nem értem milyért? és amikor megtudta oda jött hozzám és azt mondta hogy beszéljük meg megbeszéltük hogy miért nem mondtam el neki stb És már akkor volt barátja és utánna elkezdett MÉG kedvesebb lenni és kB egy hete ott aludtam nála és felkelek éjszaka közepén és érzem hogy elfekudtem a kezem és direkt két oldalra kinyujtom a kezem hogy még mozgassam és a lány egyszer csak rá fekszik a kezemre és hozzám bújik mármint szó szerint hozzám bújt szóval össze ért a lábunk, kezünk testünk stb És megszólal hogy aludj (itt a becenevemet mondta) és így rám rakja a lábát úgy hogy egy takaró alatt voltunk mert én takaró nélkül aludtam mert rohadt meleg volt és ő takaróval és amikor rám rakta a lábát akkor ezzel a takarót is és reggel mikor felkeltem meg akkor is hozzám volt bújva és kB majdnem már csokoloztunk mert olyan közel volt hozzám és akár mikor a közelemben van mindig vagy rám dől volt amikor ott aludtam és oldalasan aludtam és így szó szerint nekem tolta a seggét és tuti hogy nem aludt mert ránézett a telefonjára hogy mennyi az idő és utánna egyből nekem tolta a seg*ét(mármint a nemiszervemhez tolta oda de így 10/10 neki tolta mert éreztem hogy az a seg*e) és még van pasija Ez miért lehet lehet hogy most már belém szeretett vagy mi? És amikor hozzám bújt miért éreztem ilyen szív melengető érzést?2019. jún. 20. 23:16
1/1 anonim válasza:
Érdekes, hogy 15 éveseknek megengedik, hogy együtt aludjanak. Érdekes, hogy egy lány akinek kapcsolata van, egy másik fiuval alszik együtt. Amúgy elég nyilvánvaló, hogy akar valamit tőled a csaj, azért adja a jeleket, hogy lépj. Legközelebb smárold le ha hozzád bújik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!