Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, túl kövér lettem szerint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, túl kövér lettem szerintetek?

Figyelt kérdés

Hány kilónak tippeltek? (173 cm magas vagyok)

Nagyon kövér lennék ismerkedéskor?

[link]

18/L

2019. jún. 18. 11:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%

Csontokkal játszanak a kutyák! 😉😉

Pont olyan vagy, amit átlehet formálni izomtömeggé, (vagy szálkássá)

a csont vékony lányok nem lesznek izmosak, hisz a csontot nem lehet formálni.

Az a jó, hogy van egyediséged. Legalább nem vagy tömegember. Ez addig jó amíg egészséges vagy. Ha nem tetszik változtass, de túlzásba se vidd.

Ne fogyj hirtelen mert lógni fog a bőröd, és hidd el az sokkal rosszabb.

2019. jún. 18. 22:23
 22/29 anonim ***** válasza:
61%

Az teljesen igaz amit a 7-es ír. Indulj el a divatosabb irányban, nem azt mondom, hogy vegyél fel hasig kivágottat, de vannak szép nőies ruhadarabok.

Előző voltam. Ha segítség kell nyugodtan írj.

16/L

2019. jún. 18. 22:25
 23/29 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem olyan 85 kg lehetsz. Nem vagy túl kövér de azért látszik, hogy el vagy hízva. Mindenképpen fogynod kéne a saját érdekedben is. Ha lemegy 10kg akkor már jó vagy. Ha átváltasz egy egészséges étrendre akkor pár hónap alatt lemegy az a 10 kg. Pl bevezethetnél egy teljesen cukormentes étrendet. Tapasztalatból tudom, hogy csak azzal akár heti 1 kg-ot is fogyhatsz.

Persze ha elkezdesz fogyózni akkor sportolj is mellé. Járj el futni vagy szobabiciklizz, vagy amit szeretsz. Ez nem segít sokat a fogyásban, inkább csak alakot ad, ha egy kicsit fogytál. Sok sikert!

16/L

2019. jún. 18. 22:40
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
80. Pont jó vagy.
2019. jún. 19. 08:23
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Te molett vagy és a molettekkel a szex is rossz.
2019. jún. 20. 16:37
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
A legjobb a vékonyakkal akár lány akár fiú. 20 évvel ezelőtt és 40 évvel ezelőtt is ezt mondták és a saját tapasztalatom is ez.
2019. jún. 20. 18:01
 27/29 anonim ***** válasza:
Na, mi az, a megoldást nem tudjuk meg?
2019. jún. 20. 19:29
 28/29 anonim ***** válasza:
95%

Azért làtszik a különbség, hogy ki itt az elfogadó, és ki a rosszindulatú, felszínes elszàllt igényekkel...

Hàt, nem a nők.

Fiúk:ha nem tudtok intelligensen megfogalmazott, építő kritikát mondani, akkor inkàbb hallgassatok, mind jobban járunk.

2019. jún. 30. 12:17
 29/29 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Nem fogok hazudni, van rajtad túlsúly rendesen, és ez azt jelenti hogy TÚL sok, ahogy a nevében is benne van. Mindenképp fogynod kéne valamennyit, én egy 15 kilóra mondanám, bár nem tudhatom most mennyi vagy.

Viszont tényleg csinos maga az alakod, látszik hogy még így is van formád. Ha elkezdenél sportolni rendszeresen, odafigyelni az étrendedre, igazán jó nő lehetne belőled. Érdemes minél hamarabb nekivágni, még fiatal vagy, később csak nehezebb lesz.

Sok sikert és leginkább kitartást!:)

2019. júl. 17. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!