Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek túl duci lettem?
Elégedett vagyok alapvetően a teltebb alkatommal, de az utóbbi időben kicsit lehet, hogy túlzásba estem az evéssel: 72 kiló vagyok a 162 centimhez.
Fiúk, ez mennyire sok? Valakinek tetszik az ilyen?
17/L
Szerintem teljesen oké, 10 kiló "plusz" még nem a világ vége. Én nagyon imádom különben a teltebb lányokat, ha szeretnél beszélgetni, írj.
26/F
Fogalmam sincs, mivel azt az információt nem kaptam meg, hogy hova hízik, mennyire terül el a testén ez a tömeg, ebből hány % zsír, stb. stb.
Rakj ki egy arc nélküli képet, azt meg lehet mondani, hogy duci vagy-e vagy sem.
Igy nemtudjuk megmondani pontosan.
Ha nem vagy hajas es jol oszlik el rajtad, akkor biztos jol nezel ki.
Kb 20 kilóval vagy a normális testúlyod fölött, ez lehet még pluszba mínuszba pár kiló az izom és a zsír aránya szempontjából. Nem zavar, ha egy lány telt, sőt. Csak éppen az egészséges súlyhatár fölé ne menjen. Te már kicsit ütöd az egészségtelent. Nem az esztétika miatt, mert mint mondom nekem tetszenek a lányok, hanem az egészséged miatt fontos az elővigyázatosság.
Illetve én rendszeresen sportolok, egészségesen táplálkozom többnyire, 80%ban, azért szeretek nasizni is néha. A munka látszik a testfelépítésemen, mármint észrevehető, hogy évek óta versenysportolok. S igénylem a biciklitúrákat, sétákat, vagy a sima túrázást is akár, s jól esne, ha a barátnőm nem fulladna ki 5 méter után és velem tartana egy két ilyen kalandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!