Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, túl kövér lettem szerintetek?
Hány kilónak tippeltek? (173 cm magas vagyok)
Nagyon kövér lennék ismerkedéskor?
18/L
Drágám te egyáltalán nem vagy kövér. Persze, nem vagy nádszál, de kövér se. Azt hiszem erre mondjuk azt hogy molett vagy teltkarcsú, vagy valami ilyesmi.
Semmi baj nincs ezzel. Ha pedig nem érzed így jól magad, tegyél ellene.
17/L (bocsi hogy lányként válaszoltam)
Ha ezt meg kellett kérdezned akkor nem érzed így jól magad, azellen pedig lehet tenni!
Nekem megváltozott az életem mikor elkezdtem sportolni, szebb, formásabb, csinosabb lettem, sokkal több önbizalmam van (utóbbi rádfér).
Egyébķént a kérdésedre válaszolva egyáltalán nem vagy kövér, ahogy latom van alakod is, csinos vagy.
(Én is lány vagyok bocsi)
Ne haragudj, de őszinte leszek: szerintem igen, túl sokat szedtél fel, nekem nem jönnél be.
21/F
Szia!
Lany vagyok.
Szerintem nem atestalkaotddal van baj.
Divatosabb ruha kellene neked,ez egy. A masik, gyakoroljatok otthon baratnoddel magazinokbol fotobeallasokat,fenykepezzetek egymast,es maris sokkal jobban mutatsz majd a kepeken! Ez az ules elonytelen. Ezt is figyelembe kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!