Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek undorító vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek undorító vagy vonzó egy lány lába, ha nincs borotválva?

Figyelt kérdés
Személyes véleményetek?Aki piszkálni akar, az inkább ne írjon.
2019. jún. 13. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem olyan kis aranyos, hiszen ez természetes, hogy szőr nő a lábon
2019. jún. 13. 21:57
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
#10 nagyobb hülyeséget ki se találhattál volna:))
2019. jún. 13. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Ezt kérlek magyarázd meg kb.az összes nőgyógyasznak egy kongresszuson. :D

A lábról volt szó amúgy is,az látszik. A szeméremtest borotválásához kb.senkinek semmi köze max.az ember párjának. En nem borotvalom magam lent és azóta semmi intim problémám nincs. A párom is jobban szereti és nekem is kényelmesebb. Strandra meg nem járok.

30n

2019. jún. 13. 22:05
 14/17 anonim ***** válasza:
7%
12-13-as, az hogy ti néztek engem hülyének, még nem jelenti hogy nem az ellenkezője az igaz. Attól,hogy a lábról volt szó,gondolom nem tilos egyebet is írni. Másrészt a szóban forgó nőgyógyászokat meg hagyjuk szaktudás terén. Érdekes sem az enyém,sem a párom kollégái nem osztják ezt a maradi marhaságot. De aki terhesnek az alkoholt ajánlgatja, nyilván a vaskos pi*aszőr ellen sem protestál. 13-as, az a te és a párod egyéni ízlése,hogy a dzsungelt szeretitek. Ezzel senkit sem zavartok,de engedtessék meg,hogy másoknak ne tessen. Amúgy meg aki szőrös lábbal rohangál és mutogatja is,az máshol is szőrös. Ha nem tetszik a mondanivalóm, így jártatok.
2019. jún. 13. 22:19
 15/17 papics ***** válasza:
77%

Ha mellette ápolt, nem undorító szerintem.

Kétségtelen, hogy semmiképp nem vonzó, mivel akarva akaratlanul belénk íródott, hogy a gyantázott vagy borotvált vagy epillált lábak a vonzóak. De innentől már személy válogatja, hogy mitől undorodik.

2019. jún. 13. 22:47
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

#9 egy szóval nem írtam hogy vonzó. Természetesen én is borotválom hiszen ki nem állhatom ha szőrös a lábam és nyilván máson sem tetszik. De azt hogy undorító akkoris bunkóság mondani!

Amúgy birom hogy mindenki válaszát pontozzák le a gyökerebbnél gyökerek csak azért mert mindenki leírja a véleményét....

2019. jún. 14. 07:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Hosszú/fekete szőr igen, de egy kis borosta az aaaah 😍
2019. jún. 24. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!