Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek undorító vagy vonzó egy lány lába, ha nincs borotválva?
Ezt kérlek magyarázd meg kb.az összes nőgyógyasznak egy kongresszuson. :D
A lábról volt szó amúgy is,az látszik. A szeméremtest borotválásához kb.senkinek semmi köze max.az ember párjának. En nem borotvalom magam lent és azóta semmi intim problémám nincs. A párom is jobban szereti és nekem is kényelmesebb. Strandra meg nem járok.
30n
Ha mellette ápolt, nem undorító szerintem.
Kétségtelen, hogy semmiképp nem vonzó, mivel akarva akaratlanul belénk íródott, hogy a gyantázott vagy borotvált vagy epillált lábak a vonzóak. De innentől már személy válogatja, hogy mitől undorodik.
#9 egy szóval nem írtam hogy vonzó. Természetesen én is borotválom hiszen ki nem állhatom ha szőrös a lábam és nyilván máson sem tetszik. De azt hogy undorító akkoris bunkóság mondani!
Amúgy birom hogy mindenki válaszát pontozzák le a gyökerebbnél gyökerek csak azért mert mindenki leírja a véleményét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!