Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány miért nézz és mosolyog?
Rendes kommenteket kérek, van sok gondom más ügyben is nem nem akarok még rosszakat olvasni beszólásokat.
Pár honnapja nézett, én meg pont ültem és éjszakás vagy délelötős voltam, mindig nézett, egy haverom meg monda szólítsam le mert nézett és mosolygót visszanézett rám mikkor haverom rá nézett mikor mentünk el szerinte be jövők neki, másnap le akartam de nem sikerült mert sietett be váróterembe, másnap már sikerült de olyan hirtelen történt hogy a kanyarba ott lett hogy lehet el rontottam hogy azt mondtam neki szia rá érsz egy kicsit beszélgetni, erre azt mondta mosolyogva nem nem ér rá és a fejével is mutatta, nagyon a szemembe nézett, ment be a váróba, de láttam rajta hogy félénk. De másnap rám sem nézett csak ment be a váróba. Pár nap után ismét le szólítottam oda mentem hozzá a padhoz, mondtam neki szia szimpatikus vagy szeretnék ismerkedni de azt mondta nem akar ismerkedni és szintén mosolygott. De most már el kezd kerülni, de közbe tud egy pillantás rám vetni mikkor megyek el, de sose szokott rám nézni a közelébe vagyok, csak ha nem látom vagy kicsit távol vagyok tőle. De másik haverom is azt mondta hogy engem nézett kitágult pupillákkal és mosolygott mikkor mentem el, de ez már a második leszólításom után volt. Az a lényeg még a közelébe vok akkor nem nézz rám vagy mellette megyek el akkor hirtelen elfordítsa a fejét, vagy oda állok ahol ő szokott akkor nem jön oda de ha elmegyek már vissza megy ahol én álltam. Szoktam látni írogat facebookon valakivel vagy csak lefele lapoz. Nem értem miért csinál ilyeneket, sose volt ilyen lánnyal dolgom. Én meg biztos jól láttam és két haverom is. Szerintem tök mindegy mit mondtam volna neki. Mellette lévő padon is ültem de nem nézett rám, de mikkor mentem el és csukom be az ajtót oda nézek akkor már láttam hogy nézz, de ezt még akkor történt mikkor még nem szólítottam le 1x sem. De más fiút nem láttam hogy nézett mikkor ment el előtte, de mikkor én mentem be a váróba már nézett hosszan, meg azt is láttam hogy nézz bentről merre járkálók kint. Mikkor ment el akkor nem nézett. Nagyon szép lány gyönyörű mosolya van és félénk a kinézette. Pedig olyan jeleket kaptam tőle hogy érdemes volt oda menjek de sajnos nem lett belőle semmi. Nem értem ezt a lányt miért csinál ilyeneket, miért nem nézi a haveromat vagy más férfit, miért pont engem nézz.
Több mint egy honnapja nem láttam mert nem jártam arra, de ma már arra mentem, mikkor a buszon ültem és láttam a lányt, neki is akkor értbe a busza és láttam hogy mikkor sétált rám nézett és mosolygott mikkor buszon ültem.
Én egyből elmentem másfele mikkor leszálltam a buszról, pár perc után elkezdek arra fele menni láttam megint a helyén állt a sarokban de én tovább mentem le ültem a padra, pár perc után ő is leült a padra eggyel további padra, mellettem lévő padon ültek mások, éreztem és hogy arra nézz felém, másik irányba nézett, én meg rá néztem és hitelen félem nézett én meg hirtelen más felé, de ő gyorsabb volt nálam. Mindig nem néztem rá csak így ahogy a szemem engedi oldalról (napszemcsibe voltam). Aztán elkezdtem sétálni el onnan és éreztem hogy nézz (én nem néztem hátra), olyan furcsa érzésem volt, de mikkor már nem voltam ott akkor elmúlt.
Magányos is vagyok, jó lenne boldog lenni végre már ennyi év után.
Egyik ismerősöm azt mondta látta mert egy busszal szoktak járni (nem ismerik egymást, 1x mutattam meg neki a lányt), és ezt írta ismerősöm: Semmit nem csinált, utazok vele Medinai egy buszon köcsög nagyon. Csúnyán beszel a Baráti körbe fújj.
Pedig a kinézette nagyon aranyos kedves félénk, de ezt nem hittem volna róla így beszél. Akkor velem miért nem beszélt sose csúnyán vagy bármi?
Ő volt a legkedvesebb vele lány idegen.
Volt aki a második leszólításom után azt mondta szájak le róla, sokan még vissza se köszöntek csak levegőnek néztek. De ez a lány meg rendes volt.
Többször nem is akarom le szolitani, de valami meg fogott benne és nem tudok túl lenni rajta, ilyenem volt már hasonló de akkor még diák voltam, de ez a lány még jobban érdekel mert ő kedves és a mosolya nagyon szép és a mosolya megöl engem.
Nyisd ki a szemembe című filmben van ez hogy a mosolya mag öl engem.
Biztos ezt nézi, hogy ez az aki megbukott helyesírásból :D
Írj neki egy szerelmes levelet :D
Mások tudtak segíteni, ezen az oldalon is meg másikon is.
De ma történt más is és ezért írtam újra.
De ti meg nem tudok olvasni, jobban nem tudom elmondani, úgy mondom el ahogy történt.
Ti meg trollok vagytok.
Nem tudom nektek hogy esne minden rossz lenne körülőtettek és másik ezt mondanák nektek vagy bármit, plusz idegesség.
Azt hittem legalább itt ellehetne kicsit beszélgetni, nekem is jobban esne valakivel hosszan ellehetne beszélni róla.
1.
Lehet természetéből adódóan ilyen vidám, és mosolygós
2.
Tetszett neki hogy bejött valakinek, és húzta előtted a mézes madzagot, hogy jobb nőnek érezze magát (ezt eltudom képzelni azok után amit az ismerősöd mondott, hogy halotta hogyan beszél a BARÁTAIVAL. Márpedig egy rendes ember szerintem nem beszél köcsög módón a barátaival/szeretteivel)
És saját tapasztalatból mondom nem egy olyan lányt ismerek/ismertem aki kívülről kis aranyosnak, kedvesnek tűnt, aztán megismertem a személyiségét és konkrétan a csaj rohadt belülről
3.
Tudom, hogy azt mondtad, hogy nem lehet, de előfordulhat hogy a haverodat/haverjaidat nézte
4.
Ha az ő oldaláról tekintesz a történésekre, akkor előfordulhat, hogy nem ő kezdett el nézni(csak te hitted azt) hanem te őt, és ő csak viszonozta, és utána megnézte, hogy ki nézi és zavarba jött és amiatt mosolygott
"3.
Tudom, hogy azt mondtad, hogy nem lehet, de előfordulhat hogy a haverodat/haverjaidat nézte"
Haverom mondta engem nézett, a másik haveromat sose látta velem mert úgy beszéltük meg a tervet hogy ő lemarad mögöttem, és ő is mondta kitágult pupillákkal nézett.
"4.
Ha az ő oldaláról tekintesz a történésekre, akkor előfordulhat, hogy nem ő kezdett el nézni(csak te hitted azt) hanem te őt, és ő csak viszonozta, és utána megnézte, hogy ki nézi és zavarba jött és amiatt mosolygott"
Váróba csak körbe nézhetek kik vannak, már akkor észre vettem hogy nézz, de akkor még nem foglalkoztam vele, csak azóta hogy az egyik haverom mondta látta megfordult rám nézett és mosolygott.
De ez a mai mosolya nézése meglepet, pedig nem számítottam rá hogy így ért be a busza. Mindig csak rám mosolygót, mondták ketten.
Szokta piszkálni a haját is.
Haverom meg nem add annyira a külsejére mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!