Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek undorító vagy vonzó egy lány lába, ha nincs borotválva?
Figyelt kérdés
Személyes véleményetek?Aki piszkálni akar, az inkább ne írjon.2019. jún. 13. 21:02
1/17 anonim válasza:
Undorító. Sőt nekem akar a karon is a sötét eros, dus szőr eleg demoralizalo.
Persze miattam nem kene leszedni, de valoszinuleg ossze sem jonnek vele.
2/17 anonim válasza:
Undorító!
És a sok szőrös alkar, meg azok a szőrszálak a lányok nagylábujjain...megyek hányni!
3/17 anonim válasza:
A legtöbbjüknek undorító, nekem nem.
4/17 anonim válasza:
Inkább undorító, de semmiképp sem vonzó
5/17 anonim válasza:
Nem undorító,abszolút nem zavar ha nem vastag fekete szőr borít!
Szeretem a természetes lányokat,a csupaszon csillogó vagy kipattogott bőr sokkal taszítóbb!
Mondjuk én a szemöldök szedését is hülyeségnek és ocsmánynak tartom!
19/F
7/17 anonim válasza:
Na jöttek a szőrös lányok lepontozni
8/17 anonim válasza:
Ugyan fiúk, azért ez az ‘undorító’ kifejezés eléggé túlzás...😅
9/17 anonim válasza:
#8 és a vonzó pedig nem túlzás mi?
10/17 anonim válasza:
Nekem nőként is undorító,ha egy másik nő szőrös. Nyilván nem tehet róla,de arról igen,hogy nem igényes. Látványnak is pocsék és izzadósabb. Az meg,hogy védőfunkciója van intim tájékon, egy nagy kamu. Jobban izzad, nagyobb felület,ergo tökéletes baktériumágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!