Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy lány, akivel együtt voltam, de kb. 1 hónapja dobott...ma rám írt, hogy szeretné ujra kezdeni. Én már majdnem tùl tettem magam rajta, de most ujra előpattantak az érzéseim.
A kapcsolat alatt is úgy éreztem magam, bizonyos okos miatt, hogy én csak azért kellek neki, hogy legyen valaki, ha más nincs. Most mégjobban ezt érzem.
És ez nem az első eset.
Eddig is azt éreztem, hogy csak felesleg vagyok, aki csak akkor jó, amikor nincs más. Úgy érzem, hogy egy balek vagyok, akit a múlta miatt kiközösítenek.Megfordult már a fejemben, az hogy végezzek magammal...de 1. Nem volt merszem..és 2. volt egy érzés bennem, hogy lesz majd aki megbecsül, akinek nem leszek felesleg.
De ahogy haladok előre az időben, egyre halványul bennem, az érzés.
Most jöhetnek a gyűlölködő kommentek, hogy: "Végezz magaddal"...stb.
Egyelőre nem tervezem, hogy végzek magammal, csak egy kérdést tettem fel:
Ti mit tennétek az én helyemben?
Adnátok még egy esélyt ennek a kapcsolatnak, vagy végleg elfelejtenétek?
Dugd meg annyiszor ahányszor tudod!!!!
Utána meg lépj tovább, és keress egy rendes csajszit, oké?
Fel a fejjel töki!
Ezt a kapcsolatot elengedném, de nem adnám fel semmiképpen!
Átérzem amit mondasz, bár nálam ez inkább barátságoknál volt, hogy addig voltam valakivel jóban, amíg nem jött valaki más.
De biztosan lesz egy olyan lány aki megbecsül és szeret! Csak ne add fel!
Lényegében a "feladás" oka nem a lány, hanem a közvetlen környezetemben levő emberek. Persze van néhány barátom, akivel jóban vagyok, de úgy érzem, hogy ez nem elég arra, hogy "jól érezzem magam a bőrömben".
Ettől függetlenül a lánnyal való kapcsolatomról tettem fel a kérdést. És köszönöm, hogy válaszoltok.
Elsővel értek egyet, ki kell használni és szanaszét cuccolni, majd dobni mint egy darab rongyot.
Szerinted ő mit csinált amíg nem voltatok együtt sakkozgatott a helyi nyugdíjas klubban...
Szívta a kő kemény brazil afro dákokat !!
Tehát megfogod és kő keményen alá vered !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!