Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mindenkinél máshogy van, mindenkinek más igényei vannak, nem lehet ez általánosítani.
Van aki a nagy mellre gerjed, van aki a közepesre és van akit a vékony kismellű csaj izgatja
Egészséges, értelmes, érzelmes.
25/F
Hát,ezt elég nehéz meghatározni,elemezni,hogy miért.Nekem már tetszett olyan lány is akinek egyáltalán nem volt jó teste,személyiségileg se passzoltunk,és mégis nekem bejött.Pedig,ha elemeznem kellett volna azon tulajdonságok alapján amit elvárok egy nőben,akkor ő nem nagyon felelt volna meg egy kritériumnak se.Mégis valahogy életem szerelmének gondoltam egy ideig.
Azóta objektívebb vagyok,nem igazán az érzéseimre támaszkodok amikor párt keresek,hanem,hogy logikus döntést hozzak. Fhuu,eltértem a témától,elnézést.Összességében ami bejön,hát legyen 160-168 cm magas,az úgy optimális.Legyen szép arca(relatív,hogy kinek mi a szép,de legyen hidratált,ápolt,mert azzal nem nagyon lőhet mellé),formás test(hatalmas plusz,de persze ,ha egy lánnyal jól kijövök meg megvannak az előbbi dolgok akkor simán van esélye,ha nem is tökéletes a teste.).Hajszín,szemszín nem érdekel,tőlem lehet szőke haj-kék szem,barna/fekete haj-kék szem,szőke haj-barna szem,fekete/barna haj-barna szem,vagy akár zöld szemű akármilyen hajszínnel.Csak ne legyen kék/piros/zöld/rózsaszín/sárga hajszíne,mert azoktól a nőktől viszont undorodok akik befestik ilyenre a hajukat,elcsúfítják magukat.Nem zavar viszont az,ha szemüveges,sőt sok nőn szexin mutat.
Belső tulajdonságok,az intelligencia az alap,tudom sok férfi jobban preferálja a kevésbé intelligens nőket,ez ne tévesszen meg senkit,ez csak azért van,mert könnyebben nyerhetők szexuálisan,az intelligens nők a vonzók.Csak értük küzdeni is kell már.Legyen kedves,jóindulatú.Talán ez a legfontosabb a belsőértékek közül.Engem az ilyen lányok mindig megérintenek.Megbízhatóság,őszinteség,nyilván ez is alap,és benne van az előbbiben,ha valaki jó szándékú az próbál őszinte is lenni.Emellett extrovertált/introvertált. Édes mindegy nekem.Habár általában visszahúzódóbb,csendes lányok többször tetszettek már meg.De bejöhet egy társaságkedvelő,bulizósabb is.Legyenek közös pontok az érdeklődési köreinkben,nem baj,ha nem felel meg minden paraméteremnek,nem baj,ha különbözik is tőlem.Csak tudjunk normálisan beszélni ez a legfontosabb.
Na kérdező,7 szavas kérdésre egy regény méretű válasz :D.Nem panaszkodhatsz.Összesítve tehát:szép arc,természetes haj és szemszín,legalább átlagos test,160-168 cm,szemüveg vagy van vagy nincs+intelligens,őszinte,kedves,kicsit magába forduló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!