Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszenek az ilyen magas fiúk?
206-207 cm magas vagyok. Ez mennyire számít hátránynak? Mivel nincsen olyan sok 180 cm feletti lány. Ezért is kérdém. Pl egy 165-170 cm-es lánynak mennyire jó ez a magasság. 17 éves öcsém is 198 cm inkább lennék akkora. És 165 cm magas lányba volt szerelmes az őt is elutasította. Bár még jobb lenne 185 cm körűl lenni. Szerintem ez kb minden lánynak megfelel. Illetve e mellé a magasság mellé vagyok 115-118 kg. De a testzsírom csak 18% ami hasra inkább 16-nak tűnik. Mert 4 éve edzek már és a karom 42-es. Illetve 6 éve shotokan karatézok. Tehát annyi előnyöm van , hogy erős vagyok és jól verekszek tehát , meg tudom védeni magam meg egy lányt is. De belső tulajdonságaim között van az , hogy nagyon udvarias és kedves vagyok egy olyan lánnyal akit szeretek. Persze a mai világban már nem ez számít, hanem sokszor ki fogok olyat akinek a Mercedesz,Iphone,Zsé,Stb
19F
Hát, én 160 cm vagyok, a bátyám meg 202, szóval el tudom képzelni a helyzetet. Fura lenne az biztos, de ha egyébként minden okés akkor nem lenne kizáró tényező 206-7 centis magasság.
19/L
En is a magas pasikat szeretem. Volt 201 cm-es barátom, a jelenlegi párom is 190 cm. Én magam pedig 158 cm vagyok.
30/n
Én nagyon szeretem a magas fiúkat, igazából most szidhatnak ezért hogy ezt mondom de az alacsonyak egyáltalán nem érdekelnek..
Én 171 centi magas vagyok, a srác akivel meg most éppen ismerkedünk 191 :D szóval tökéletes
Igaz kérdező, azért te még mindig magasabb vagy ennél is de nem hiszem hogy ez ekkora hátrány.
Nekem jött már be 205 centis kézilabdás fiú, szerintem nincs miért aggódnod. :)
(Én 168 cm vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!