Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?
És ha mindenki azt íjra, hogy a nagymell és a nagy segg jön be és neked pont kicsi van, akkor mi van?
Ne másoknak akarj megfelelni, itt ilyet hülyeség kérdezni. Mindenkinek más az ízlése.
Külsőre: nekem, a nálam alacsonyabb, kék szemű, karcsú lányok tetszenek igazán. Az, hogy pattanásos az arca vagy nincs rajta smink nem zavar. A tetoválást és testékszert (kivéve fülbevalót) undorítónak gondolom, ugyan úgy, mint ezeket a divatos tüdőgatyákat, amiben néhány úgy néz ki mint egy zacskó csirke, ráadásul azt fogom gondolni, hogy csak egy örömlány.
Belsőre: a független gondolkodással engem meg lehet főzni. Szép, ha van valamilyen sajátos jellemzője, egyedi vonása (egyedi köszönés, szófordulat, hobbi...). Aki sokat tud beszélni, azt én örömmel hallgatom. Tehát legyen valami, amiről órákig tudna beszélni és ezt ne rejtse el! Gondolom egyértelmű, de az is vonzó, ha érdeklődő; kérdez és keres. És mégegy: legyen önmaga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!