Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen srácok jönnek be? (lent)
Egyre többször látom,hogy szép lányok kövérebb vagy "rondább" srácokkal vannak.Csak a kinézet számít vagy az is,hogy vicces-e?Légyszíves írjátok le.Kezdem azt hinni,hogy semmi esélyem egy lánynál sem
16/F
Fontos a küllem is, nekem pl. az, hogy sportos legyen. És itt sem az izomzat méretére gondolok, de ne legyen elhízva, mert én is sportolok, ezt elvárom egy potenciális partnertől is. Az arcra csak annyi, hogy vonzzon valami benne, nincs konkrét ideál, de ha nem tudok vonzódni hozzá, veszett ügy.
Fontos az intelligencia és a humor is, de az is, hogy legyen ambíciózus, legyenek tervei. Ne legyen tutyi-mutyi, anyuci pici fia, legyen önálló, érett. Szeretem az olyan embereket, akik tudják, mikor kell komolynak, ill. mikor kell poénosnak lenni. Szeretek hülyülni másokkal, így jó, ha neki is van egy bolondos oldala, kicsit spontánabb, lazább. Valamint legyen kalandvágyó, ne otthonülős.
Összességében a leglényegesebb az nem kívül, hanem belül van. És, ahogy te fogalmazod a ronda srácok is lehetnek aranyosak, kedvesek és okosak. Pont olyanok, akiket lehet szeretni. Csak a kinézet számít vagy az is hogy vicces-e? Szerint a humor a leglényegtelenebb. Persze, számít a kinézet is, de nem fontosabb a belsőnél.
Mondok két dolgot.
Van egy lány, aki szép, stílusos, de közben buta, vihogós és belül olyan, mint egy színész. Nem önmagát adja, csak azt amit mutatni akar a kiszemeltjének.
A másik lány csúnyább, ducibb, de közben okos, szerény, aranyos, édes és minden meg van benne, amitől elájulnál. Még akkor is, ha csúnyácska.
Kit választanál?
Van esélyed lánynál, mert nem a külső a lényeg, hanem a belső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!