Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ez bejönnek az ilyen srácok, vagy inkább taszító ez a tulajdonság?
Társaságban alig szólalok meg, inkább csak figyelek, hallgatom a többieket. Csak akkor szólok hozzá a témához, ha nagyon nem tudok magamban tartani valamit, vagy ha van egy jó beszólásom. :D
Mivel keveset beszélek, rengetegszer mondták, hogy "titokzatos" vagyok. Nem tudom, hogy ez jót jelent vagy nem. Így nyilván nem én vagyok a társaság középpontja és a legnépszerűbb ember akire mindenki felfigyel. Vannak olyan lányok esetleg akinek ez bejön?
(Egyébként meg kettesben a legtöbb emberrel nagyon jót tudok beszélgetni akár órákon át.)
enis ez voltam nem baj ha nem tudsz hozaszolni ua vok osztalyba is, egyszeruen nem ugy jonnek a temak egyszer eljon tied is (ha zavar h nem beszlsz)
de am lányokat miert zavarna?
nem itt dol el h ki "menőbb"
mindenki lehet meno, foleg ha boldog vagy ugy ahogy elsz, és akk meno vagy, valakinek bejon van akinek nem
Pontosan ugyan ilyen embenek mondanám magam.. Amit leírtál mintha én írtam volna, kivéve hogy én nem a titokzatos jelzőt kapom meg hanem az antiszociálisat.. pedig egy rohadt beszédes ember vagyok ha valaki leáé velem dumálni valamiről :) társaságban meg marad a jó kis megfigyelős technika
19L
Semmi gond nincs vele ha ilyen tulajdonságis van.
Főként rám is mondták hogy "titokzatos" vagyok és én se tudom mit jelent,szóval igen bejön:)/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!