Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Írtok véleményt a lentiek alapján? 17F
Barna haj
Barna szem
196 centi
Vélemények szerint aranyos és helyes
Kocka has
Vicces
Udvarias
Odafigyelő
Tud főzni
Kosaras
Egyesek szerint különleges
Ápolt
Megbízható
Amiket felsoroltam azok az én tulajdonságaim.. Nem vagyok nagyképű ezeket mások mondták rólam.
Lányok csak így a leírtak alapján írjatok egy rövid véleményt. Nyilván nem ismertek és nehéz... Csak képzeljetek el és a tulajdonságaim alapján írjatok egy vélemémyt. Köszönöm
Tudod egy embert az tesz emberré,hogy jó és rossz tulajdonságai is vannak egyaránt. Tehát én azokra is kíváncsi lettem volna. Ez amit leírtál sajnos édes-kevés.
Azok alapján amit leírtál bennem nem mozgatott meg semmit. Tipikusan ezeket gondolja magáról egy csomó srác. Lehet rád tényleg illenek nem tudhatom.. Ha igen akkor azt tanácsolom,hogy ezeket a pozitív dolgokat ne hagyd el.
Ezek alapján szuper. De mindenkinek van rossz tulajdonsága is. Ami nem baj mert azokkal együtt vagyunk azok akik :) szóval ha gondolod azért ezt még részletezhetnéd pirvátban :)
16l
Jahh igen a rossz tulajdonságokat nem irtam bele ne haragudjatok.
De amiket felsoroltam tényleg nem saját vélemény. Nem tartom magam egyáltalán olyan embernek aki csak a pozitivat veszi észre magán, csak ebbe a kérdésbe tényleg nem írtam bele.
De egyébként ha már itt tartunk pár rossz tulajdonságom talán az hogy neha karomkodok, turelmetlen szoktam lenni egyes dolgokban, nagyon magamra tudok venni dolgokat, kicsikét lusta vagyok. Talán ennyi ami a rosszak koze tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!