Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Írtok véleményt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Írtok véleményt a lentiek alapján? 17F

Figyelt kérdés

Barna haj

Barna szem

196 centi

Vélemények szerint aranyos és helyes

Kocka has

Vicces

Udvarias

Odafigyelő

Tud főzni

Kosaras

Egyesek szerint különleges

Ápolt

Megbízható

Amiket felsoroltam azok az én tulajdonságaim.. Nem vagyok nagyképű ezeket mások mondták rólam.

Lányok csak így a leírtak alapján írjatok egy rövid véleményt. Nyilván nem ismertek és nehéz... Csak képzeljetek el és a tulajdonságaim alapján írjatok egy vélemémyt. Köszönöm

2018. okt. 22. 23:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mintha magamat képzelném el fiúba.XD (tulajdonságok alapján)
2018. okt. 23. 10:49
 12/20 anonim ***** válasza:
196 cm 62,3 kg?
2018. okt. 23. 10:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont mintha magamat látnám O.o

Havernak tuti jó lennél. :D

A lényeg, hogy bízz magadban. Ne felejtsd, első sorban magadnak kell megfelelned. Ha ez meglenne, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. Gyanítom önbizalom hiány lehet a háttérben. Nyugi, a leírtak alapján jó srácnak tűnsz (hetero szemmel), szóval nincs okod az aggodalomra!

Minden jót Öcsi! ;)

20/f

2018. okt. 23. 15:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Most mit vársz? Tapsot? Hogy ilyen jó pasi nincs még egy a Földön? Ha ennyire jó vagy, miért nincs csajod? Ha meg van, akkor miért gyk-n töltödaz időd?

A magasságod ahw, de kilót nem írtál. Ha 60 kg vagy, akkor úgy nézhetsz ki, mint a mai fúk 90%-a, ami nekem undorító. "Kockahas" Az azért kockás, mert edzel, vagy azért, mert anyu nem ad enni? Amúgy én utálom a kockahasat, szóval mindegy. Nem szeretem a sportolókat, általában nagyon nagyképűek, és csak arról tudnak beszélni, hogy mit csinálnak a pályán, vagy milyen volt a meccs, vagy, hogy mennyit bukott tippmixen...

Miben vagy különleges? Kifejtenéd? A magasságodat leszámítva.

Minden más oké.

2018. okt. 23. 20:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Pénisz méretet kihagytad!
2018. okt. 23. 20:44
 16/20 anonim ***** válasza:

1 9 6.

azta

2018. okt. 23. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:
80%

#14!

Miért kell így nekiesni? Feltett egy kérdést, választ várt rá, nem flegmázást. Ha valami bajod van, akkor éld ki magad máshol, ne itt zargasd a népet. Igen, a vélemény nyilvánításba bele tartozik a negatív vélemény is, csak tudod azt is lehet normálisan közölni a másikkal. Ha már valaki a véleményedet kéri, akkor megtisztelhetnéd annyival, hogy rendesen bánsz vele.

#13 voltam.

2018. okt. 23. 22:45
 18/20 A kérdező kommentje:

13as köszi :)

És köszönöm az értelmes válaszokat

2018. okt. 23. 23:06
 19/20 anonim válasza:
Álom pasi*-* merre laksz?
2018. okt. 29. 15:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem bejossz.

N/36

2018. dec. 7. 04:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!