Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszene egy ilyen lány?
Külső: a hajam alapból sötétszőke, az alját kiszőkítettem, szóval most ombre lett. (nem az a csúnya fajta, többen dicsérték). Szemem zöldeskék, de inkább zöldnek látszik. Hasonlítok kicsit a Suicide Squad-ból Harley-re (elfelejtettem a színésznő nevét), csak picivel vékonyabb a szemöldököm.
Belső: visszahúzódó személyiség vagyok, rengeteg indie/rock zenét hallgatok (nem nézek ki annak, pedig kicsit rocker vagyok), szeretek emberekkel lelkizni, próbálok általában barátságos lenni.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
hogy kire hasonlítasz el nem tudom képzelni ki lehet az, nem tudom kiről beszélsz
de a többi szimpi 10/8
ha rám írsz lehet 10/10 is :D
Igen, nekem tetszenél, az főleg, hogy szeretsz lelkizni.
Azt hiszem a szemszínünk is hasonló :)
16/F
(Gondolom ez is egy picit társkeresős szándékú kérdés :D)
Te olyan önbizalomhiányos lányka, vagy troll lehetsz.
Komolyan megkérdezed itt az embereket, hogy tetszenél-e nekik, és leírod, hogy kb. úgy nézel ki mint a legfelkapottabb színésznő. Mégis mire tippelsz mit fognak írni?
Ha troll vagy akkor szerintem ez egész jól sikerült. Ha nem akkor javaslom kezd el jobban megismerni magad, és olvass sok könyvet. Meditálást is javasolnám ha megy.
Üzenetem am jó szándékkal írtam. Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!