Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszene ha a lány ezt csinálná?
Figyelt kérdés
Egyszer csokoloztatok, de nem jartok, es ha legkozelebb arra kerülne sor, akkor a csaj elkezdene a nyakatokat csokolgatni es egy kicsit beleharapna es megszivná(nem liszivni, csak egy kicsot, gyengén)2017. júl. 6. 17:38
1/10 anonim válasza:
Egy kisfiúnak lehet, de egy normàlis férfinek nem tetszenek az ilyen közönséges nők. Ismerd meg jobban, beszélgessetek.
2/10 A kérdező kommentje:
Ismerjük egymást. Napi szinten beszélünk és minden nap találkozunk. Mindig átölel. És tudom, hogy kedvel, o monsta!:) és a "közönséges" kifejezést sra tartogasd kérlek, mert nem ismersz.
2017. júl. 6. 17:56
3/10 dot. válasza:
jajj de aranyos, azt hiszed hogy nem vagy közönséges :D
egy vagy a több ezerből
4/10 anonim válasza:
Ha egy lanyka így szorakozik, az kozonseges. Hiaba jossz ezzel a klisevel hogy nem ismersz. Ez az igazsag, néha faj de fogadd el. Ha meg szorakozni akarsz szorakozz, de ez a kozonseges kategoriaba tartozik. Ugyanugy ha fiu/ferfi csinalja ezt, azis kozonseges es eretlen dolog.
5/10 anonim válasza:
Vámpír vagy? Engem nagyon zavarna ha harapdálni, valószínűleg el is taszítanám magamtól. Már eleve a nyakamat se csókolgassa.
6/10 anonim válasza:
Ümm... ._. Hány éves is vagy? Csak mert a helyesírásod nincs a csúcson..
7/10 A kérdező kommentje:
Nem szórakozásból, épp ez az, hogy bejön nekem, és én is neki :)
A helyesírásért pedig elnézést, nemrég költöztem magyarországra, tehát ezért írtam ennyore helytelenül.
2017. júl. 6. 20:02
9/10 anonim válasza:
Ha nem hagysz nyomot a nyakán akkor miért ne? De vigyázz nehogy meglátszodjon neki
10/10 anonim válasza:
Ha a lábam közt szívná az jobban tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!