Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek nektek tetszene egy ilyen lány?
Külsőre:162 cm,eléggé vékony,hosszú fekete,dús haj, barna szem,az arca szerintem nem valami szép.Nem sminkeli magát,néha egy kis szempillaspirál. Kicsit barnább bőr.
Belsőre:Visszahúzodó,de a barátainak nagyon meg tud nyílni.
Kicsit dilis:D
Amúgy én vagyok,csak így könnyebb leírni.
Tudom hogy ez így nem sok,de ennyit tudtam írni.
Kort is írjatok!:D
Egyáltalán nem rossz, sőt :).
Az külön jó pont, hogy nem sminkeled agyon magad, a szép arc meg mindenkinek más, teljesen szubjektív.
A visszahúzódóság szerintem jó tulajdonság, legalábbis nem adod el magad mindenkinek.
A kicsit dilisbe meg nem gondolok bele semmit inkább :D
Egy tízes skálán 8,5(csak azért, mert nem szeretem annyira a fekete hajszínt, egyébként 9)
15/F
Igen.
Nekem tetszene egy ilyen lány :9
24 F
Egyáltalán nem rossz, sőt :).
Az külön jó pont, hogy nem sminkeled agyon magad, a szép arc meg mindenkinek más, teljesen szubjektív.
A visszahúzódóság szerintem jó tulajdonság, legalábbis nem adod el magad mindenkinek.
A kicsit dilisbe meg nem gondolok bele semmit inkább :D
Egy tízes skálán 8,5(csak azért, mert nem szeretem annyira a fekete hajszínt, egyébként 9)
15/F
Nem sok mindent írtál, ez alapján hogy döntsünk? :D Az arcod tudod valami hírességhez hasonlítani? Mert a szépség relatív, nekem a külső is fontos, főleg ha a belső szegényes.
18f
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Mindenkit felpontoztam.
A hosszú haj megfogott*-*
Gyengém ><"
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!